Vart tog Vivvi vägen?

Idag var det ju tänkt attkag skulle få stor främmande från Gräddan av Stockholm. Vivvi skulle ju komma hit ut till mig på landet och se hur det var här. Men tyvärr fick hon avböja p g a ite personliga problem. Hon råkadr nämligen ha ett fruktansvärt jobbigt Ex som får henne att må lite dåligt just nu. Men jag hoppas så klart att han snart ger upp och Vivvi kan bli glad igen =)

Men jag åkte in till Norrtälje i förmiddags och gjorde några ärenden. Dels så klippte jag mig för första gången på jätte länge och sen så, har jag handlat saker till min mammas cafee och vart på Banken åt både henne och mig.
Han även köpa in det viktiga till på Onsda kväll då det blir lite partaj. Nämligen lite smarriga Alkholhaltiga drycker.

Nu sitter jag hemma och vi har fått Besök av Min Moster Åsa och hennes 2 barn, Amelie och Max(Mad Max)
Sen kommer Tim hit i kväll och käkar med oss. Och då ska jag och han försöka få onsdgs kvällen lite mer planerad.

Hade så gott så länge alla sommar älskare!

Lite säriösare!

Nej men ska vi bli lite säriösa. För dom som intresserar sig. Jag fick faktist gå upp redan 8 och det var inte så chill faktist.
Men jag är glad att jag slipper lämna blod prov på karolinska i alla fall. När jag kom hem och satt mig i fotöljen för att Chilla lite så började jag tanka och bräna ut musik.

Jag fick ihop lite grann.

Disturbed - instructible (album)
Scooter - Jumping all over (album)
Flogging molly
- Wagger (album)
- Float (album) 
- Drunken lullabies (album)
- Whitin a mile of home (album)
Jason Mraz - We sing, we dance, we steel thing (album) bortsett från deras hit så är resten nästan inte ens värt att lyssna på.
Bomfunk MC's - In Stereo special edition (album) Så bra =)
Best of psytrance - Blandat ( mapp)

Plus bränna ut yttligare ett exemplar av Lillasyster - Hjärndöd musik för en hjärndöd Gerneration
Och en skiva till Mamma med allt möjligt på som hon kunde ha i bilen.

Sedan har jag crusat runt med mammas bil och prov lyssnat på Disturbes album, Hälsade på Tim som har köpt balla hopp skor. Ätit glass och retat dom som Fick göra den åt mig =)
Solat, och tagit det almänt lugnt bara.

Nu grillar Pappa köttet som vi ska äta till middag och jag ska hjälpa till med resten av maten snart.

Chill!

Idag har jag verkligen bara chillat. Och vet du? Jag gillart!


Midsommar tjejen!

Nu har jag tagit kontakt med den där söta men lite för fulla tjejen från midsommar. Satt och messade med henne nu ikväll medans jag kollade på andra halvlek av Ryssland - Spaninen. Och först visade det sig att jag hade rätt. Hon kom inte ihåg mig. Men vi messade vidare och jag förskade upp minnet lite. Så till slut klickade det för henne och hon säger att hon vet vem jag är nu i alla fall. Hon verkar ju faktist riktigt trevligt även när hon är nykter.

Fick hennes Msn så nu får vi se vad vi har varann att säga där. Vem vet kanske är "Den rätta" haha nej usch sånt tror jag ju inte på. Det finns 1000 av dom om inte fler. dom som är ganska perfekt enligt ens egen smak.


Sen har jag också kanske lyckats loca ut Vivvi till landet. hon skulle fundera tills i morgon sen skulle hon höra av sig och berätta om hon vill komma och hälsa på det vore ju faktist väldigt trevligt. då kanske vi kan meta Vivvi!´?

Jag vill ha tillbaka min Kamera hade ju börjat glla det där med bilder asså!

Hemma igen!

Så då var jag tillbaka på landet och Björkö. Åkte från Fejan i morse vid 9 tiden. och jag var uyngefär en kvart ifrån att försova mig från färjan som skulle ta mig i land. Taxi resan var inge vidare, Taxi chaffören var en gammal gubbe som stank och pratade ihjäl mig på v'äg till sjukhuset. Han nämnde hela tiden exempel som han jämförde med sin ålder "Jag är så gammal att" som att han vore älst och mest erfaren av alla i hela världen!

När jag vart på sjukhuset tog jag en ny taxi hem till lägeheten, där jag trättnade på att vara efter typ 1 timme när varken ineret funkade och tv-programmen var kassa som fan.

Så jag åkte med sista bussen tillbaka hit till landet. Gårdagskvällen spenderade jag med Viktor, Fia, Vera, Tim, Tobie och Simon hemma hos Viktor i hans soffa framförtv och 2 filmer.

Hade ju igentligen tänkte att jag skulle fylla kommande inlägg med massa bilder från Fejan men det får vänta då jag glömde kvar min kamera i Tjejernas personalbostad. Idag har jag fått den hårda uppgiften att stå för matlagningen och sedan kanske jag åker till Viktor och kollar på den sista Semi finalen mellan Ryssland och Spaninen.

Blev också grymt sugen på att meta aborre. ingen som vill Göra mig sällsakap?

See ya!

Idag är jag kvar på Fejan och mest glider runt, Sov länge och var uppe ett tag igår då vi satt och tog några bira.
Jag har inte åstakommit så mycket idag än utan återkommer i morgon med en mer genomförlig rapport över vistelsen här. Med endel bilder och så. Delvis kort från Love och Alex kåk men även på lite allt möjligt. Till xempel deras kattunge Uffe som är riktigt jävla cool asså.

Fejan igen!

Nu är man tillbaka på Fejset! Gick upp halv 8 i morse efter att ha snoozat i en halv timme och plockade snabbt ihop mina saker och käkade frukost. Sedan körde jag till älmsta efter att snabbt topp där hade jag lämnat det blodprov jag behövde och åkte vidare till Norrtälje där 2 stopp till var planerade. Först banken sen Flygfyren och handla lite matvaror som det var brist på i köket ute på Krogen. Men när jag kom in så hade inte banken öppnat. Så halv 10 var jag inne på flygfyren efter det och banken så hade jag 2½ timme kvar att fördriva innan min båt skulle gå så jag tog en lunch på Mc Donnalds och sedan begav jag mig till Räfsnäs där jag fördrev tiden med att läsa min bok i solen.
Nu är den färdigläst och den var helt okej för att vara en Bok. Tror den heter "Flickan under gatan" eller något.

Nu är jag ute på Fejan har just brännt ihop en reggea skiva uppe i personalbostaden. Nu ska jag ut i solen en stund till tror jag. Får se om det blir någe partaj ikväll.

Hade gött party people!

Midsommardag och Fejan!

Idag sov jag visst lite länge då jag inte vaknade fören klockan var 20 min i 2, och det tycker jag är på tok för länge.
Men jag kanske behövde det med tanke på att jag inte har kommit i säng fören klockan 4 på morgonen 2 dagar i rad nu.
Funderade på att skriva om gårdagen rdan när jag vaknade med det fick vänta då jag var mer sugen på en Bacon Kyckling macka nere på cafeet.

Men back to yesterday! Dagen i sig var väldigt lugnt jag sov väl till 12 och hade inge bråttom med någoting alls.
Jag hämtade bilen som stid hos Viktor och käkade nere på cafeet. När kvällen började närma sig så höll jag på att få problem med att ta mig till Fejan. Då jag helt plötsligt inte hade plats i Taxi båten längre. Men efter mycket om och men så Visade det sig att det ändå fanns 3 platser kvar i den andra båten som skulle gå vid 21:00.

Så när Tiden började bli dax åkte jag med min Mor och Far ner till Marum där dom släppte mig på vägen ner mot Micke och Danne Ericsson. medan dom åkte vidare till Hasse som dom skulle åka dit med.

Hemma hos Danne, Micke och Jonas så satt vi och Chillade i den sista solen på deras tomt innan vi alla gick ner till den lilla betong byggan som båten skulle komma till.
På väg från jonas, Danne och Micke till båten.

När vi väl kom iväg med båten var det så klart en glad och laddad stämning på båten. och så fort vi kom Fram så joinade vi det första båtlasset med människor som hade tagit plats på det vanliga berget bredvid ångbåtsbryggan.
Där det dracks och kollades på solnedgången. Och när folk kände för det så gick man bort till krogen. Jag tog sällskap med bland annat, Katta, Tomas, Ida, Nille och Elin.
  

Väl inne på Krogen satt dom sista middagsgästerna ner och dom hade just stängt i köket. Så folk började fylla baren och uteserveringen. Jag själv gick runt och hälsade på alla i personalen som man kände igen. Och strax efter att folk hade ätit upp och fyllt på i sina glas så satte Live bandet full fart. Och vilket ös det blev från klockan halv 11 till 1 var det full fart på hela dansgolvet och det tog en timme att stå i barkön om man ville ha dricka. Det var ett Grymt tryck där inne. Och dom flesta var glada. Jag var nöjd och även om jag inte gunde ta del av alla goda drinkar och dricka shots fick jag nöja mig med att kolla på alla andra som bara blev fullare och fullare och Små dricka lite på dom ölen jag köpte.
Men jag hade kul och när baren stängt och folk började försvinna så bestämde jag mig för att ta ett litet tidigare altenativ istället för att vänta på 4 båten så åkte jag Motorbåt med Hasse, Pappa, Larsson och Kurre hem. Vilket jag ångrar mycket idag då jag både fick ont i rumpan av allt studsande på vågorna och direkt genomblöt från hals ner till knäna när det stänkte bra mycket vatten.

       

Sammanlagt betyg för kvällen är toppen! Kvällen levde verkligen upp till sina förväntningar.

Nu sitter jag i soffan med Tim och Pappa och håller på Spanien mot Italien i kvartsfinalen.
Men sånt oflyt jag har haft med mitt spelande och önskemål hittils under kvartsfinalerna vinner väl det där pasta folket.

Midsommar afton!

Då var en av dom trevligaste dagarna på året förbi och fort gick det. Jag tycker att man kan göra om midsommar till en hel röd vecka. där alla bara dansar dricker och är glada. Jag fick lite oväntat för min egen del hoppa in i kiosken och jobba dom sista timmarna igår. Det var inte allt för angenämt när jag inte visste vad typ något kostade och folk rullade in i mängder när dom kom från midsommarstången. Och huvudräkning har man inte gjort på länge så när det böev långa köer och jag skulle räkna och folk skulle strula. så blev det KAOS i min lilla hjärna.

Men men det mesta rädde ut sig och när det var en timme kvar till stängning så kom Pappa och bytte av mig,så jag åkte före mina päron hem till familjen Haglund där vi skulle grilla och äta middag.
Hemma hos dom så stod vi och sparka lite fotboll jävlades med Viktors lillebror Gustav så mycket som möjligt och chillade. Närmare 6 kom Emil och där någonstans även mina päron. Det blev en trevlig middag med god mat.

Efter den här middagen så började jag Emil och Viktor att promenera ner till Marum. En sträcka som visade sig kännas som flera mil istället för bara några Km. Men efter en knapp timme var vi framme där folk redan var i full gång med att spela beachvolly. Vi slog oss ner på en av bänkarna på stranden och knäppt varsin bira. Vistelsen på stranden var lite seg i början när det inte var så mycket folk och det blåste kanske kallt. Jag är väldigt glad att ja tog med en Jacka.
Men vart efter kvällen gick så Dök det upp nya männskor hela tiden och när det var som mest var det säkert uppemot 80 pers, kanske mer kanske mindre. många var vi i alla fall.

En liten trevlig händelse var när vi satt ett gäng ute på klipporna vid flytbryggan. Det kom fram en enligt mig väldigt söt tjej och slog sig ner. Först frågade hon om jag hette Niklas tror jag, sedan frågade hon om jag inte kom från Bromma. Men så fel hon hade. Därefter kallade hon mig för Bond. ( inte som agenten utan mer som Bonde) och vi hade en liten disskution om vad hon menade med det. Och hon förklarade snabbt att hon menade en söt kille från landet.
Hon tyckte jag såg charmig ut i min hatt. Men Jag, Tim och Veronika som hon hette satt och pratade en stund. och med jämna mellanrum så kollade hon på mig och blinkade lite gulligt. Hon var väldigt söt men kanske en aning för full. Innan hon sa att hon skulle gå och hämta ditt Vin så han jag med att få en puss på kinden. Därefter försvann hon. Något säger mig att det var då jag skulle fäljt med. För därefter såg jag henne inte mer.

Får se om man hör av sig till henne någon dag. Vi var kvar på stranden till klockan var runt 3 skulle jag tro och det hade blivit riktigt ljust igen. När jag och Viktor övertalade Emil som prongt ville stanna och mingla att vi skulle börja knata hemmåt för att det skulle ta ett bra tag förmodligen längre tid än vad det gjorde dit. Och så rätt jag hade efter några 100 meter så skulle grabbarna börja bråttas och visa vem som var starkast. Så jag och Tim gick en bit i förväg satte oss ner i vägkanten och chillade lite. Tim drog fram en påse bullar han hade med sig som han ville dela med sig av. Men jag var inte så sugen. Jag ringde pappa och frågade om han inte ville komma och plocka upp mig då han sagt att jag gärna fick ringa honom i fall det var något. Och jag var skit trött och ville hem. Kände dessutom på mig att om jag skulle vänta på Viktor och EMil hela vägen hem så skulle det dröja innan vi var hemma. Och snäll som han är kom han och plockade upp Mig, Emil och Viktor. Tim hade cyckel så han cycklade på.

Nu har jag fått sova en liten stund och ska väl duscha och lite sånt sen hämta bilen hema hos Viktor och åka till Backa för att ta ut pengar till kvällen taxibåt till Fejan. Den hä gången ska jag komma ihåg kameran i alla fall.
Trevlig midommardag kanske man säger!

Midsommar afton knackar på dörren!

Nu är jag tillbaka vid min dator efter att inte orkat skriva någoting efter Sveriges skit match igår. Plus att jag vid det tillfället befan mig på Fejan och tyckte det var betydligt roligare att snacka med allt nytt folk som ska jobba där i sommar.
Efter att ha lämnat sjukhuset i onsdags hoppades jag på att slippa besöka det igen tidigast någon gång efter midsommar helgen. Men så ringde dom bara 3 timmar efter att jag åkt från Stockholm och ville prångt ha dit mig igen innan midsommar för att jag hade låga värden på mina rödalodkroppar.

Så jag planerade att åka Sjöbris hem idag och sedan ta Mammas bil in och plocka med mig Viktor på resan.
Nu gick inte den förjan när jag tänkt mig utan senare och jag hade då missat den tiden som var satt åt mig på sjukhuset.
Så jag fick ta passbåten över till Räfsnäs och sedan låna David och Malins firmabil. Nu hade jag sån tur som har en så bra kompis som Viktor som för min skull tog bussen in till Norrtälje och väntade där på mig i en hel timme för att göra mig sällskap.

Så jag plockade upp Viktor hemma hos Emil och tog med han på resan. Först åkte vi til Täby centrum där vi gick på bolaget käkade ett Angus 6-pack på Burger King (till min stora besvikelse) och köpte en tushpenna till Mammsen.
Sen bar det av till Karolinska och jag är riktigt nöjd då jag inte behövde ringa och fråga om jag var rätt ute en enda gång.

Nu har jag äntligen kommit ut på landet igen och vart nere på Cafeet och käkat middag. Och nu sitter jag och kollar på kvartsfinalen i EM mellan Portugal som ser ut att bli riktigt spännande trots en tidig 2-0 ledning av Tyskland.
Och i morgon är det dax för en av årets trevligaste dag med Massa uppklätt folk förhoppningvis bra väder och god Dricka.
Sedan dax för årets party dag den man längtat efter hela Vintern och våren. Midsommar Dagen på Fejan!
Missar ingen va?

16/6

Nu är det brist på tänkt här. Är nog för trött för att blogg igentligen men känner att lusten finns ändå.
Så jag gör mig ett försök till att krafsa ihop någon som någon kanske kan fördriva sin tid med att läsa i någon/några minuter. Jag har nydligen vart och lämnat Veronica vid Roslagsbanan. Hon kom visserligen lite senare än tänkt på grund av att hon somnade efter middagen. Men det gjorde inget då hann jag med att duscha och handla lite.

Tidigare på dagen så var jag till sjukhuset och lämnade prover. Hämtade Sprutor på apoteket och bestämde att jag ska tillbaka till min tid på Onsda. Men dock lite tidigare än vad som stod för att jag ska hinna ut till Fejan på kvällen och kolla Sverige - Ryssland på krogen. Kan nog bli lite trevligt.

Tillbaka till kvällen doe! Vivvi kom vid 20 ca. Jag hade just kommit utanför min port för att möta henne när jag såg att hon hittat hela vägen själv och kom då gåendes en bit bort. Vi kilade upp till mig där vi inte gjort mycket nytta utan mest chillat.
Snackat lite skit ätit snacks och kollat på den 4 filmen om Dockan Chucky. Frågar du mig, sjukt sköön rulle men ändå kass. Men jag är nog lite svag för den ondhet som glöder om den dockan. Vivvi däremot skrek visst till lite så fort det var någorlunda otäcka scener. Lite nyta gjorde vi dock. Eller rättare sagt Vivvi som fick för sig att min diskbänk skulle torkas av och att min stekpanna skulle sköljas av. Jag glömde nog att säga tack. Så TACK Vivvi!

Nu sitter jag och kollar klart på Clerks II som är så sjukt underbar. Den här Randal är ett stort uppslagsverk av sköna repliker. Nu ska jag sova. Någon som har förslag på vad som händer när jag vaknar?

Planer!

Lite planer upplagda. Först ska jag ta taxin 10 i morgon förmidda in till stan och sjukhuset. Sen så ska jag ta lite prover and shit. När jag kommer hem så hoppas jag att det är bra väder för då ska Vivvi komma över och promenera med mig.
Sen finns det vissa planer upplagda för nästa helg redan. Jag ska till exempel Fira eftermiddan och början på midsommar kvällen hemma hos Viktor. Sedan drar vi nog vidare ner till beachen för ett fett Party like last year.
Dagen efter vet väl dom flesta vad dom ska göra? äntingen ligga på soffan och ojja sig över sina bakfyllor. Eller? så kan man ju ta Taxibåten eller den vanliga färjan eller egen båt ut till Fejan och vara med på den årligen bästa fest dagen på hela året vad gäller stockholms norra skärgård.

Har fått en del beröm av Vivvi idag som har fått för sig att mitt Smile betyder mycket för henne. Och om så är fallet så kan man ju kosta på sig att fortsätta le. Alltid kul att få höra att man gör folk glada =)
Tack för lovorden Vivvi!

Igår vände spelandet igen och jag gick några 10or plus. Och idag jag 2/3 spel in och kassan ökade med en 100 kr. Hoppas på en ny bättre vecka nu.

Har dessutom fått Love att ladda ner det första avsnittet på Californication och han verkar tycka att serien är lika bra som jag tyckte. så jag uppmanar alla ni som läser igen till att se den fantastiskt roliga serien om ni inte har sett den än.

Studentdagar!

Ikväll smäller det igen. Sverige - Spanien. Ojojoj vad spännande. Det blir nog av att följa den hemma hos Viktor med några andra. Sen kanske det blir fest på kvällen. Då tänkte jag delta som Chafför då jag ändå inte får konsumera så mycket alkohol.

Igår så var det ingen bra spel dag heller då jag spelade bort 100 kr. och ligger nu på 95 i spel kapital.
Annars var det en vaäldigt bra dag men lång. Det var upp redan 7 på morgonen för att ta sig upp till vårdcentralen och lämna blod prov. Jag och pappa lånade en gammal hedlig jätte trimmad Corvette av en bekant till oss eftersom lillebror skulle ta studenten och han skulle väl ha något kul att åka hem med därifrån.

Vi var vid hans skola i god tid och trodde att vi var rätt ute. Men efter några minuter började vi ana oråd när det bara stod en annan bil där och började ringa runt. Till slut kom det en annan vilsen släkting till någon student som sa att utspringet var vid Folkets hus och det var brottom då vi hade 10 min på oss. Och bilen ville inte starta. Så det blev av att små springa lite och vi var på plats 10 sekunder innan dom första kom ut ur dörröppningen. Mamma Fia och David kom någon miut sent då dom kom från Norrtälje. Men david lurade Love när han skulle öppna skumpan och sprutade ner grabben.

Sedan hade vi picknick vid Loves skola med Familjen och 2 av hans lärare. Sedan gick bilen igång och Love blev lite smått lyrisk när han Hörde motorljudet Mullra från Muskel monstret. Vi andra tog däremot bilen in till Nortälje för att hälsa på Tomas som också tagit studenten och gå på hans mottagning. På vägen in åkte vi genom värdens oväder, men som tur var hade det avtagit när vi var framme. Det var mycket folk i Tomas och hans flickvän Idas lägenhet, Det bjöds på dricka och sallad, mycket trevligt.

På kvällen var vi tillbaka på Björkö. och Love skulle ha lite middags gäster. Vi satt på våran uteplats och käkade Grillspett med 2 olika sallader och ugnstekta rot-frukter. Smaskens. Vi blev kvar på uteplatsen hela kvällen och ju längre in på Aftonen Det blev ju mer Folk dök upp till slut var vi ett gäng som snackade skit drack och skratta. Mamma, Pappa, Anders och Lotta badade i tunnan. Och vi andra Lyssnade på musik och snackade skit vid den öppna brasan.
Halv 4 på morgonen var jag i säng och måste säga att det var en väldigt trevlig kväll.

Här kommer han ut från skolan.   Gott  Pappa håller i skylten  Någon blev överaskad när Davíd tog sig tid att komma.

Otröstlig!

Spelade nästan allt på Tyskland ikväll. Men det gick sig inte alls. Det blev torsk med 2-1 mot ett väldigt bra Kroatien. Fick in ett tröst spel och halva det bortspelade kapitalet i slutet av matchen iaf då Podolski gjorde mål.

Annars har det här vart en lugn dag som alla andra nu för tiden. Jag satt i min sköna stol hela förmiddagen och kollade på The sheilds maraton på Canal + varför har jag inte kollat mer på den serien förut? det var ju riktigt bra. Fick så klart stressa med packning och städning innan jag skulle kila till bussen för att jag satt för länge vid TVn. Typiskt mig.
Dessutom missade jag stadsbussen och glömde ta ut soporna. Jag fick då släpa mina tunga väskor ner till motor vägen.

Nu ligger yttligare pengar ute på lite tipps hoppas det vänder nu då så jag inte är fattig i morgon.
Har föresten nu bara 9/11 möjliga på EM tippset.

Vivvi är inte på samma roliga humör som tidigare =( hennes kompisar sviker tydligen och snackar massa skit. inte schysst. hoppas hon hittar något roligt på Tv som får henne på bättre humör igen.

Då var vi med i Matchen också!

Fan vilken bra dag det var igår. Hände ju inte så mycket under själva dagen jag tog mit ut och handlade mat vid 3 snåret på eftermiddagen och gjorde några spel införkvällen. Och sedan inväntade jag matchen Mellan Spanien och Ryssland för att sedan kolla Sveriges första match med Vivvi.

Och det var här det vände till en bra dag. Mitt spelande har ju gott minstsagt trögt hör i början av EM.
Massa innestående spel som fortfarande kan hålla om Rätt lag vinner och om Rätt killar gör flest mål i sina respektive lag. Men Lången matcherna Spricker nästan alltid på nått. Igår Var mitt sldo Nere på 27 kr inför Spanien så jag slängde iväg ett Live odds på att David Villa skulle göra mål och ett på Att Torres skulle näta. Där hade jag tur och fck in ena. Sedan rullade det på. Spanien vann ju matchen och Sedan gjorde Zlatan mål för Sverige vilket jag också fått till. Så nu är jag back in bussniess på 168 kr efter att ha slängt iväg ett långtidsspel till nu under morgonen. Sedan är det även possetivt att jag är Med i EM-tipset fortfarande. har där 8/8 möjliga hittils och nu börjar det dra ihop sig.

Sedan var det ju Skiiiit kul att äntligen träffa Vivvi igen efter typ något års tid. Hon var ju ett väldigt upp piggande sällskap även om hon var ganska trött p.g.a hennes lilla partajande dagen innan. Hon hittade massa roliga saker i Tidningen som jag aldrig tänkt på förut och höll stämning uppe under hela matchen med sina många skratt.

Tycker däremot att hon klagar lite för mycket på Zlatan. Vill dock höja ett varningens finger för henne. Lämna inga hemliga saker framme eller rättare sagt lås in allt som du inte vill att hon ska se om du någon gång skulle få besök av henne då hon kollar i alla skålar skåp och lådor som du råkar ha i din bostad. haha mer nyfiken människa får man leta efter. Och Vivvi lycka till med stödgruppen =)

Nu ska jag beställa en taxi till kl 14 så jag kommer itid till sjukhuset.
Sen är det hem och spela på Portugal som gäller.

Back in town!

Idag har jag kommithem till lägenheten i Täby igen för första gången på över en månad.
Känns ganska skönt faktist i alla fall just nu men om det inte händer något på några dagar är jag säkert trött på att vara här igen. Men skönt att få komma hem och hänga lite i soffan igen.

Idag hämtade jag ut alla mina medeciner från apoteket också. Men dom hade inte fått några recept skickade till sin dator så jag var tvungen att gå upp till min avdelning på sjukhuset och skälla lite på dom. Och det länade sig ju. Nu slipper jag ta sprutor den skrev dom bort. och Sen ska jag trappa ner på Medeciner om en vecka om inget blir sämre.

Sitter just för tillfället och njuter av en bra fotbollsmatch den bästa hittils i EM. Den mellan Holland och Italien. SKönt att det ser ut som Italien får däng. Och det ända possetiva med mitt spelande under EM hittils är att jag har 6 av 6 möjliga på EM-tipset hittils allt annat går ju prutt. Förhopningsvis ska det bli pengar på Den här iaf.

I morgon är det dax för Sverige och som det ser ut nu så får jag Besök av Vivvi Det ska bli kul var ju över 1 år sedan vi sågs senast tror jag.Om inte så nästan.

Fick höra för en stund sen att grillfesten hon skulle på blev mer Supa än Grilla. Så nu har Vivvi blivit fuller. Hahaha Jag vill ju också.

Hemma!

Nu sitter jag i soffan hemma på Björkö och kollar på dom första matcherna av EM där tyvärr Tjeckien vann oförtjänt första matchen mot värd landet Schweiz med 1-0. Försökte göra ett inlägg igår kväll men då höll tydligen min blogg på att flyttas så jag fick vänta tills nu på kvällen först då det fortfarande var problem för några timmar sen.

Jag kom iväg från sjukhuset igår i alla fall. Dock lite sent var inte hemma på landet fören strax efter 7 på kvällen.
Men då andra sidan väntade en jäkligt god middag när man kom fram. Och första dagen i friheten har ju vart helt underbart. Jag har spenderat mesta tiden ute i solen RIKTIGT skönt. Har också hunnit med 2 kul glassar nere på Mammas cafe. Och spenderat en del tid med Tomas. och det var ju länge sen så det var göj.

Nu på kvällen lagade jag ugnstekt falukorv  med massor av lök och ost det blev smaskens tillslut.
Nu snart börjar Turkiet - Portugal.

Näsblod!

Idag hade man ju förhoppningar om att få åka hem på eftermiddagen någon gång.
Dom planerna grusades efter mycket om och men. För i går kväll kom det igen. Helt plötsligt utan anledning när jag stod och borstade tänderna. Jävla Näsblod. och det rinner mycket både genom näsan och ner i halsen.
Smakar så gott gör det ju inte heller. Men i alla fall så sov jag med en tuss i näsan. Men för att dom skulle våga skicka hem mig var dom tvungna att se så blodet stillnat. Men så var inte fallet och det startade om på nytt.

Då bar det av ner till avdelning Öron Näsa Hals och in till en läkare som var much better än han som jag hade första gången jag var ner där. Den här läkaren var lugn och vänlig. Han kollade i näsan och fixade massa. Sen etsade han på blodkärlet och nu sitter där en tuss igen. och förhoppningsvis så har det slutat rinna helt i morgon och jag kan bli hemskickad över helgen. Men som jag förstod det ville dom inte skriva ut mig utan jag måste tillbaka på måndag så får vi se vad som händer då.

Försökte nyss ta sprutan på mig själv igen men mindre lyckat idag. Det var trögare att trycka på den här och trögare blir läskigare. Men jag ska tydligen få långa smala med mig hem och dom är betydligt smidigare.

Inte varit ute s mycket idag på gund av all ovisshet om hemfärd eller ej. Nu sitter jag och tro det eller ej och spelar Bingo Lotto för första gången sen många år tillbaka. Och det är som jag hade förväntat mig. Inte alls så Roligt som man tyckte när man var liten. Man vet ju redan innan att man inte vinner någonting på dom där jävla lotterna.

Snart får jag komma Hem =)

Idag känns det som det har vart en bra dag. inte hänt så mycket men jag har haft minde ont och på eftermiddag kännt mig ganska pigg. Har även klarat av att den där sprutan helt på egen hand även om det tog sin tid.
Känner mig lite stolt i vilket fall som helst.

På eftermiddagen låg jag 2 timmar i solen i parken och läste igen.
Det ända irriterande idag var att kirurgen inte kollade förbi som han lovat för andra dagen irad.
Jag måste att solen bränner någe frukansvärt just nu nästan så man tycker att det är lite jobbigt att ligga i den.
Men man ska inte klaga.

Annars så har jag fått ett väldigt possetivt besked idag. Och det är att jag förmodligen kommer att bli utskriven i morgon eller på Fredag beroende på om jag behöver komma tillbaka på fredag redan eller om det räcker om jag återkommer på måndag. Så snart är man fri igen. för man känner sig nästan lite inlåst här. Fast jag får kila ut om jag vill.

Och det som fått mig att dra mest på läpparna under dagen är läsningen Av Vivvis blogg där man fick läsa om hennes Student dag som är idag. Verkar vart en otroligt rolig och hälrigt dag. Och det får ju en att tänka typ ett år tillbaka. För visst fan var det en av dom roligaste dagarna i mitt liv.

Grattis till studenten Vivvi!
Och till Anton Som också tog studenten idag.


Framsteg!

Idag har jag vart ute i parken på egenhand för första gången sen jag blev riktigt dålig.
Idag var nämligen inte några besök inplanerad fören påkvällen först då Pappa skulle komma in och hälsa på.
Så strax efter lunch begav jag mig med min bok ner tillpressbyrån köpte glass och sen ut i parken.

Där jag läste, solade och åt upp min daimglass och någon timm senasre hade jag kommit några kapitel i boken och påbörjat en ny solbränna. Den förra försvann ju under dom här 3 instängda veckorna. Så först häromdagen märkte jag att jag låg långt efter mina Familjemedlemmar när det gäller den här skönt solbrunbrända färgen.

Och nu på kvällen så har jag och pappa vart ut och glidit fan man inser alt för sällan att Stockholm fan är bra vackert ibland. Det vore inte fel att ha en lägenhet högt upp på söder eller att gå promenader längs kanalen ute vid Djurgården och Gärdet. Eller bara hänga i någon av ala parker och chilla en varm sommar kväll eller varför inte sitta på en uteservering och ta en kvällspilsner med några polare. Fan vad man saknar saker när man ligger på sjukhus. Vi stannade till på Buger King vid Odenplan och käkade varsitt Bacon Chease meal med lökringar och bea dipp.

Nydlingen försökte jag ta kvälls sprutan på mig själv och kom i alla fall till själva sticket men sedan fick Sjuksyster spruta darrade lite för mycket på handen. Lite obehagligt att göra illa sig själv. Men jag får väl vänja mig om jag ska få komma hem snart i alla fall. För läkarna anser att jag bör ta den är sprutan varje kväll för att hjälpa min kropp att bygga upp mitt immun försvar. Och än så län har det ju faktist visat possetiva resultat. Frågan är ju vad som skulle hända om ja slutatde med den. Om dom skulle falla på nytt eller om kroppen faktist har svarat på egen hand.

Men det verkar intedom vara så nyfikna på att testa.

Permis närmre!

Idag har det inte hänt allt för mycket här på sjukhuset.
På morgonen så hade jag en sjuksköterska som inte riktigt vaknat i topp form hon höll nämligen på att ge mig fel medecin. Så ibland är det nog bra att man är så frågvis som man är. Och ifrågasatte det hon ville ge mig.

Efter lunch så var jag ut en sväng med Min moster Åsa som kom på besök under 1½ timme på sin lediga dag, Det var ett mycket trevligt besök. Hon kom strax efter halv 2 och hade med sig en godis påse och en liten box med jordgubbar. Mums!

Vi gick ialla fall ned till Entren och hämtade ut en rullstol till mig så jag skulle kunna sitta ner om jag kände för det.
Sen köpte vi glass på pressbyrån och gick ut i parken bakom sjukhuset där vi hittade en plats ganska högt upp i parken där det inte satt så många andra. Skönt att komma ut i solen någon timme idag också. Lite färg hann man också få märkte jag sen när jag kom in¨i sjukhusmörkret igen.

Vi satt i alla fall där uppe i parken käka glass njöt av solen och pratade omlite allt möjligt, Det är inte så ofta man gör det med henne. Träffar henne inte så jötte mycket överhuvetaget. och när vi väl ses så är ofta hela familjen med. Men när vi suttit där i någon timme började det bli dax för henne att röra sig hem till barnen som kommer från skolan på eftermiddan. och jag behövde komma tillbaka till rummet.

Sen har jag mest legat kvar här på rummet och slappat halv kolat på tv, trots att det nästan inte går något se värt på den. Små surfat lite på datorn. och spelat FM vilket inte går allt för bra med det är som vanligt det.

Efter middan fick jag in min skål med jordgubbar som jag lämnat in i köket för att sköljas av. Till det hade jag konrflakes mjölk och socker. Jag började också läsa lite i boken jag fick av Bosse förra veckan men slutade efter bara något kapitel då jag höll på att somna. Nu har jag kollat lite på sporten och ska väl sova. Verkar inte gå så mycket mer se värt på tv ikväll. och inte händer det något kul där ute i värden man kan läsa om heller.

Annars så mår jag ungefär som igår och jag trappar långsamt ner på mängden v alla medeciner, samtidigt som rumpan börjar kännas lite bättre. Jag har dock fått reda på att dom kommer fortsätta ge mig en spruta i magen om dagen för att dom vill att mina värden ska hållas kvar på denna nivå samt öka, och tror att det underlättar med den här Sprutan.

Chipp och hej!

RSS 2.0