Mycket Sport!

Fan det är Mycket sport just nu alltså. Prämiär i Hockey Allsvenskan idag, går på TV. CL, Inter - Villarreal på TV. Immorgon ska jag på DIF premiär på Hovet kommer bli sjukt bra.

Jag Har vart Sjukt nyttig dom senaste dagarna, Är ute och går flera gånger om dagen och inte så mycket skit mat. Inte som dom senaste veckorna i alla fall. Och jag känner att jag bara blir friskare och Friskare.

Efter mycket tankar om Helgen som kommer har jag nog också bestämt mig för att jag ska ut till landet igen För att ta det ganska lungt och se vad som händer.

Blogg hit och blogg dit!

Fan här sitter man! Har nyss stigit upp och ätit frukost. Känner ingen större inspiration til att skriva.
Igår fick jag reda på att min största inspirationskälla har lagt ner sitt bloggande. Vilket jag iof. kan förstå när man känner att man vuxit ifrån grejen med att blogga. Och jag känner lite likadant. Men tycker att det är ganska kul i mellan åt i alla fall. Det är ju ett kul sätt att få skriva av sig på ibland. Sen tycker jag det har blivit alldeless för mycket uppsåndelse "vissa" bloggare. Vilket får mig at tycka att det blir mer och mer fjäntigt att blogg.

Men nog med tjafs nu. Jag ska nog på Ferre ikväll så livet leker.
YEEEIIIHAAAAAA!


Ooo-Spejje-ooO

Sådär ja! nu har man vaknat till igen efter ca:9 timmars sömn, en frukost och en film.
Igår ringde min bror Love och Väckte mig runt kvart över 10. Han tyckte jag skulle rusa ner till tåget och möta upp honom.
Jag skyndade mig och han i tid till tåget en halvtimme senare. Men det var dock inställt p.g.a. Vagn fel. Fuckling Shit asså!

Jag traskade då upp till affären och köpte migen yoggi (yalla) frukost. En halvtimme senare än planerat kom jag in till stan. Love hade då redan vart iväg och köpt sig lite hår gelé. Vi gick runt och kollade efter ett Nordea kontor så jag kune lösa in min check men det fick bli Donken istället. Vi beställde varsin MCfeast bacon, Jag med plus meny och en extra hamburgare(som jag knappt orkade) Love som alltid har oflyt på Mc donnalds fick en Mc feast chilli istället. Dock tyckte han om den.

När vi var mätta började vi sökandet efter en jacke till honom. Det var därför vi från första början tog oss ut. Det tog någon/några timmar men när vi väl hittat vad han sökte så begav vi oss till Apoteket för att ta ut varsin påse med medeciner. Sen skulle jag åter igen förska leta upp ett nordea kontor så vi tog tuben till Karlaplan och gick runt där i säkert 1 timme innan vi kom rätt. Men jag kunde lösa ut min check och få mina pengar på kontot. Sedan tog vi varsin bira på Något annorlunda hak i närheten.

Jag var hemma runt 5 halv 6 kanske och från det till strax innan 2 satt jag med den här jävla laptoppen och geekade runt på nätet. Tråkig kille man är. Jag han med att få i mig lite Thai soppa från kelda därimellan också.
Nu idag ska jag iväg till Karro på eftermiddagen. Så jag ska väl börja fixa till mig strax kan behöva en dusch tror jag.

-_- Spejje -_-

Då var helgen till ända. Den brjade ganska lungt i fredags eftersom jag fortfarande mådde dåligt.
Så jag var hemma kollade på tv och slappade med mamma och pappa. Men i lördags mådde jag lite bättre och försökte tagga upp mig själv för lite kräftskiva. Jag var ner en sväng på cafeet, Käkade lunch som jag hade med mig själv efter som våran micro står där nere. Jag fick sällskap hem av min bror och hans nyinförskaffade flickvän.
Vi slappade och kollade på film. När klockan började närma sig 18 så hade jag nästan taggat fördigt. Jag drog in 2 vitlöksbaguetter i ugnen och hämtade en låda bira i källaren letade fram en halv flaska med pepparshots, och drog mig ner till Anders fast klockan var 20 minuter sent var jag en av dom första som dök upp.

Men det blev en sen, blöt och rolig kväll. Dom gamla hedliga kassetbanden dök upp när cd spelaren slutade fungera. Spelades massa kraftverk och depech modes.Interiktigt min musik. Det blev också en massa snappsvisor och dans på bordet. Spy han man också med. ja det var en full ändad kväll helt enkelt. Idag har jag ägnat mig åt att vara sliten.

hoppas ni hade en bra lördag kväll också. Shipp och hoj!



- Spejje -

Jaha då var det helg igen. Wie det hade ju vart kul om man inte vart så j*vla risig i kistan det senaste dygnet att jag säkert spenderat närmare 4 timmar på den där jävla toaringen det senaste dygnet. Och fisk måste jag bli tills i morgon också då jag har planer på att dyka upp på en kräftskiva här ute på landet. Inte för att jag är så förtjust i skaldjur men desto oligare med sprit och öl =)

Så dagen har jag tillbringat här i fotölen och kollat på några yttligare avsnitt av The shields. Nu börjar tyvärr den serien lida mot sitt slut. VAD ska jag göra då?

Och ju längre tiden lider ju mer Facebook missbrukare bli man. Det är inte lätt närlivet är svårt. HAHA tur man har att mitt liv leker för det mesta då.... Men ikväll blir det nog bara lugnt här hemma med Pappa och Mamma. Har inte träffat henne på nästan 2 veckor nu tror jag så det blir trevligt.

Föresten fick jag dom där Jävla abborrarna som jag har väntat så länge på de här sista veckorna i förrgår kväll när jag och pappa satt och metade nere i lotshamnen. Och det bästa var att jag fick över 10 st medan Pappa bara fick upp
ca 3-4 st. tyvärr var det inte någon som det var ätt strl på så vi kastade i allaihop. Det kanske var en man hade kunnat gjort filé på men vi hoppade det.

Så jakten dom i den där perfekta storleken forsätter.
Ha en bra Fredag. Over and out!

-:Spejje:-

Sådär ja, Då känns det som man kommit av sig lite med bloggandet igen. Känner inget sug och ingen lust. I don't no why but! JAja. Efter några dagar inne i täby så var jag en sväng till Fejan i helgen och igår åkte jag in til stan igen, för att idag åka ut till landet och Björkö igen.

Förra veckan åkte jag in och skulle träffa lite kompisar var tanken. Första kvällen så drog jag till anton vid gullmars där vi jag käkade på någon krog utanför honom. Och det följdes i tur upp med några smaskiga öl. Efter ett tag fick vi sällskap av hans arbetskamrat som fyllde år så då fick vi såklart Stanna lite längre än jag tänkt. Det blev till och med en sväng på några krogar inne i stan. Vilket i sin tur ledde till att jag mådde skit på onsdagen när jag skulle till sjukhuset.

Men jag genomled den dagen också och på Sjukhuset fick jag bara positiva besked. Jag blev av med slangarna i halsen och fick mina blodlämnings tillfällen nerdraget till en gång varannan vecka istället för en gång i veckan. Efter sjukhuset tog jag mig med Taxi till Kärrtorp och hem till Karro. Hemma hos henne blev det bara chilla av var med några av hennes kompisar och kollade skräck på kvällen. På torsdagen så låg jag länge kvar i sängen och bara slappade och på kvällen stack jag in till centrum med Tim, Karro och Marre för att se den nya Batmanfilmen. Den var hur grym som helst och Heath ledger gjorde en sjukt bra roll som jokern i filmen. Synd att det fick bli hans sista.

På fredagen träffade jag Elin en sväng på eftermiddagen och vi käkade chips och kollade en film.

Sen bar det ut till Fejan på lördag morgon. Det var en skön Höst helg där ute. Solen värmde men vindarna var starka och friska. "Fan va Gay man låter" men det var hur skönt som helst. Lördag kvällen blev lång och den slank ner både den ena och den andra ölen/drinken. På söndagen så slappade vi ganska länge innan vi tog arslet ur vagnen och tog oss ut på vattnet för att meta lite. Men vi fick inte ett skit och Love tappade ankaret i vattnet. på kvällen käkade jag, Love, Malin och David en god middag med skaldjuren och brödet från Lördagens Skaldjurskväll på krogen.

Igår åkte jag med Love in till täby igen där vi gick runt och Shoppade lite nya kläder till honom innan jag på kvällen begav mig in till Östra och stadion för att kolla på Djurgården - Örebro med Drutten, Mats och Schneidarn. Det var sjukt kul att vara tillbaka på Stadion och höra sången från läktran. Även om den många stunder inte var något ut över det vanliga fick man gåshud när klacken stämde upp under vissa stunder.Och gamla minnen väcktes. Och trots riktigt bra spelad fotboll med mycket fart, offensiv och kortpassnings spel blev matchen Tyvärr mållös och bara en poäng för mitt kära Djurgården som var lätt värda 3.

Det var väl den senaste veckan rapport från mig hade gött!

RSS 2.0