Otröstlig!

Spelade nästan allt på Tyskland ikväll. Men det gick sig inte alls. Det blev torsk med 2-1 mot ett väldigt bra Kroatien. Fick in ett tröst spel och halva det bortspelade kapitalet i slutet av matchen iaf då Podolski gjorde mål.

Annars har det här vart en lugn dag som alla andra nu för tiden. Jag satt i min sköna stol hela förmiddagen och kollade på The sheilds maraton på Canal + varför har jag inte kollat mer på den serien förut? det var ju riktigt bra. Fick så klart stressa med packning och städning innan jag skulle kila till bussen för att jag satt för länge vid TVn. Typiskt mig.
Dessutom missade jag stadsbussen och glömde ta ut soporna. Jag fick då släpa mina tunga väskor ner till motor vägen.

Nu ligger yttligare pengar ute på lite tipps hoppas det vänder nu då så jag inte är fattig i morgon.
Har föresten nu bara 9/11 möjliga på EM tippset.

Vivvi är inte på samma roliga humör som tidigare =( hennes kompisar sviker tydligen och snackar massa skit. inte schysst. hoppas hon hittar något roligt på Tv som får henne på bättre humör igen.

Kommentarer
Postat av: Vivvi

Hahah ja, jävla killar! Fick just veta att han surade på mig eftersom hans bil gått sönder, loogiskt? :D Usch, jag ska bosätta mig på en öde ö, ska du med? :D



Du verkar ha haft rätt bra flyt med pengarna tidigare, så jag tror det vänder! I alla fall om jag håller tummarna för det, vilket jag självklart gör! :D

2008-06-12 @ 22:27:53
URL: http://foamy.blogg.se/2008

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0