Gårdags rapport!

Nu sitter jag här och slappar i mina nya mjukisar som jag inhandlade på Intersport i Täby centrum igår.
Tänker nog dra på en film ochkäka lite chips. Jag ska ju nämligen snart tillbaka till arbetet för att jobba över.
Vi ska ner till Centrum och ta tand hand om ca 4 köks immor skulle jag tro. Blir nog inte klar fören sent inatt.

Igår blev det inte heller mycket till dator. Jag var ju först I Täby centrum med Emma och Stefan. Köpte mjukbyxor och en låda GROLSCH! Smasken den ska jag jobba på imorgon tillsammans med Emil tror jag.
I alla fall så hängde Stefan med hem igår och vi spelade spel. På kvällen så ägnade jag och Emma oss åt att mysa.

Utelåst!

Igår blev det ingen bra dag. Jag jobbade som vanligt och sen så åkte jag och mötte upp Emma efter jobbet.
Vi åkte hem kollade på tv snackade och myste ett tag. Testade även mitt nyinköpta spel. Brainstorm, KUl som fan!
So far, So good. Sen innan middagen skulle vi gå ner och kolla busstider åt Emma för hon tänkte ta sig till Täby C idag. Vi gick även till Sabis och handlade Chips, Filmer och Dipp.

När vi kommer hem för att laga mat och sen bara slappa.
Då visar det sig att jag gkömt nycklarna inne i lägenheten på bänken i köket. Och vi kommer inte in.
För min dörr är en sån där dum dörr som låser sig själv när man går ut genom den.
Så vi Ringde hit och dit för att få hjälp eller ta reda på om det fanns en extra nyckel någonstans.
Efter 1 timme och lite hjälp från några snälla grannar gav vi upp. Vi ringde lås smeden.

Han som svarade i deras växel lätt trött och bakfull. och vi fick beskedet att det skulle kosta 1 100 kr och ta över en timme innan montör kunde anlända. Så vi gick ner till Parken igen och delade på en Pizza för att slösa lite tid.
Jag hade en sån där jobbig känsla i magen och var riktigt deprimerad.
Efter lite drygt en 1 timme dyker det upp en lustig montör som låser upp min dörr på mindre än 2 min och får fett med Cash.

Jävligt drygt.

image42

Mamma på besök!

Igår var mamma på besök hos mig. Där av det uteblivna inlägget. Hon kom in precis efter att jag slutat jobba så jag hämtade upp henne vid Roslagsnäsby. Sen åkte vi hem till mig för hon ville se hur jag bodde. Hon kpollade snabbt igenom vad hon tyckte att jag behövde sen bar det av.

Först åkte vi till Willys och handlade mat (den stod jag själv för) Sen åkte vi till Barkaby och IKEA för att handla lite bra att ha hemma saker. Detta ville min snälla Mor betala förstås Kalas tyckte jag för det skulle jag bjuda henne på middag. Men eftersom vi skulle till min Moster och hennes familj och fika direkt efter IKEA besöket så blöev det av att äta i  Resturangen på IKEA. Jag hade helt klart underskattat deras käk. Jag och Mamma åt Krämig pasta med Yhai kyckling och det smakade väldigt bra faktist.

Sen åkte vi som sagt hem till min Moster loch hennes familj. Vi var där ca 1 timme och fikade opch pratade lite.
Jag började snacka Fotboll och tippset med Ingmar och försjönk i en lång dikution om hur man ska spela.

Nu sitter jag på jobbet och ska strax åka hemmåt för att möta upp Emma.
Om någon vill käfta så är det bara att höra av sig. För jag har en ny Toalettborste att slåss med.


Resa!

Årets första resa är inbokad. Dock inte så långt jag ska bara ner till Norrköping och kolla på Djurgårdens prämiär mot just IFK Norrköping. Jag hoppas förstås att det blir en mist lika rolig resa som den ner till Göteborg när jag skulle se Djurgården - GAIS för 2 år sen. Det blev en galet rolig resa. Jag var in till Djurgårdsbutiken idag och köpte både bussbiljett med JK och match biljett. Denna utgift blev dock inte så dyr som befarat bara 370 kr.

En andra resa är också till viss del inbokad. Den sker 24/10 - 27/10 till Barcelona med firman. Detta dock bara om jag jobbar kvar efter Prövotiden. Men som det låter på dom andra på firman verkar ju det nästan klart om jag inte klantar mig BIG time. Båda dessa resor räknar jag med att alkohol konsumtionen är mer än tillräckligt.



 Från förra resan!  Önskemål!  Denna stad komma skall!


The End!

Då var även den serien averkad. I alla fall den första säsongen.
Såg just sista avsnittet av Carlifonication, och det är nog den bästa serien av dom jag har kört över det senaste halv året. Men jag har svårt att avgöra vilken som verkligen har varit bäst. Vi får väl se om det blir en säsong 2 och om den håller samma kvalite eller om den rasar som alla dom andra serierna.

Carlifonication är en riktigt skön serige den börjar kul. och verkar nästan lite osäriös men efterhand så blir den liksom alvarlig på ett sett också samtidigt som den behåller en viss charm. Sen att det är massor av Sex, Svordommar, Alkohol, Droger Och lite våld gör den bara ennu bättre. Jag kan nog inte hitta något med serien jag inte har gillat hittils.

Så för en sista gång ni som inte sett serien än eller som inte tänkt tanken på att ens göra det.
Gör det. Det är ett tidsfördiv värt tiden.

image37

Fler bilder!


image36
image35


Ny Bild

Ny bild på mig.

Tagen igår Lördag 23/2 - 08





image32

Ny söndag!

Ny söndag kväll och månaga kompisar har nu sportlov en vecka frammåt. Men inte jag jag ska till jobbet i morgon igen. Och för en gångs skulle ser den härveckan lite planerad ut. Imorn måste jag städa upp hemma, kanske åka in och köpa biljett till Norrköping borta. Den allsvenska prämiären för Djurgården.

Sen på tisdag kommer Mamma hit för första gången och lkollar hur jag bor och vad jag behöver här sen ska vi käka någon stans.

På onsdag kanske Emma kommer hit. Och på fredag ska jag jobba övertid och natt. Slutar 3 lördag morgon.
Sen på lördagen ska jag väl kanske festa något.

Jag fick nästan in 13 rätt på stryktipset i helgen. Det blev 12 rätt men dålig utdelning bara 600 kr blev det.

Annars då så har jag ju vart hos Emma och träfat hennes kompisar Stefan och Ante 2 riktigt trevliga grabbar.
Liverpool vann sin match mot boro i går också 3 mål av Torres skönt för Liverpool.

Nej nu ska jag käka lite chips tror jag orkar inte laga någon middag än..

Ciao

Vår

Fy satan vilken skön dag det har varit idag.
grillat korv och suttit i solen med en folköl och ett korsord. Sen har jag träffat några av Emma s barndoms vänner och spelade lite fotboll och bastade igår riktigt trevliga snubbar faktist. ska ha hit några av dom på middag ikväll.

Även Emmas Farfar har bjudit på sprit i helgen. Det är en rolig prick det.
Han heter Sune och är riktiigt snabb och brutal i sina kommentarer om det mesta. Ett riktigt orginal =)

Nu ska jag nog hjälpa till med maten. så ni får mer av mig imorn när jag komer hem.


Skål på er!

Arslet ur vagnen!

Varför känns allting så tung? JAg tycker det här är en jobbig eftermiddag/kväll.
Varför? Det vet jag inte ens själv. Allt känns bara tungt. Lyckades i alla fall få arslet ur vagnen och ta mig ner till soprummet för första gången sen jag flyttade in.

Det börjar kännas lite tråkigt att man inte känner så många här. Man har ju ingen att bara glida över till och fö lite att göra måste ju börja sysselsätta mig med något. JAg bara kolar tv och spelar på Oddset, Stryktipset eller något annat som jag kan följa på kvällarna vilket kan leda till ett sjukt spelberoende om jag inte gör nått åt det.
Men än så länge är det nog lungt kul som fan att spela och spelar ju inte för några större summor.

Pressad är rätta ordet var just någon som skrev det till mig på msn. Detär så jag känner mig pressad till det ena och det andra från alla håll och kanter. Kan jag inte bara vinna lite pengar så jag kan betala tillbaka alla skulder s man kan roa sig för pengarna man tjänar. Tid finns det inte heller så det räcker.

Ska i alla fall till Emma i helgen. Det blir säkert trevligt ska nog få räffa hennes vänner i Kullabyn någon kväll.
Vi ska nog lira lite bandy eller fotboll och basta. Man kan ju hoppas att någon bjuder på en liten pilsner också sen är ju alla problem i världen lösta.
Börjar fan bli lite törstig. Hade jag inte vart pank hade jag nog fan glidit ner till Sabis och köpt ett 6-pack 3,5 och sugit i mig.

Skåål i alla fall då.

Bild på Bruden!

Jag har fått vissa önskemål om bild på Tjejen så här kommer 2 bilder!


image30image31


Väder, Sport Och Blogg

Hejsan!

Skön kväll igår! Förutom att jag inte lyckades passa några tider alls nere i tunnelbanan och till Roslagsbanan då.
Men Djurgården tog en skön seger mot SSK med 3-1 faktist ganska underhållande match och bra drag på läktarn. Sen vann ju Liverpool mot Inter med 2-0 efter 2 sena mål och Gerrard fck näta. Sen lyckades jag sätta alla matcher på Oddset och vann 234 kr =)

Får se om oddsen är med mig ikväll också.

Sen är det ju det här jävla vädret man går runt och tänker på hela tiden. Ena sekunden säger dom att det ska bli 10 grader och sol. Yippie tänker jag, men icke! istället vaknar man kliver ner till bussen -2 grader och mulet sen kommer solen fram på förmiddagen och man får upp hoppet om en skön eftermiddag men nej. Sen kommer skiten igen och det blir kallt och grått. Mycket störande känns som om man vore i England typ. inte för tat jag varit där så mycket men man har ju hört.

Detta fenomen med Blogg är också sjukt. Fan det är ju hur stort som helst. Och igentligen fattar jag inte varför man fastnar för det. För det första fattar jag inte varför man tycker det är så kul att skriva massa skit som alla kan läsa och sen så fattar jag inte att folk vill läsa om allas problem och tankar. Kan man inte bara sitta och disskutera sånt med sina kompisar. Sen hur vissa kan bli så sjukt poppulära att dom kan försörja sig på det.

Sitter för tillfället och snackar med Helen på Msn trevligt nog.

Hade!

Hockey, Fotboll och svenska spel

Ejsan Ejsan!
Snart ska jag kila iväg till Roslagsbanan för att hinna till hovet i god tid.
Tyvärr bangade Timmy at komma till stan för att hans polare kunde inte haka. Men jag kankse får med mig Drutten istället. Hoppas i alla fall på bra drag, en rolig match och Djurgårdsvinst.

Ikväll ska jag sova på soffan om någon är intresserad av att veta.
Jag skanämligen kolla så länge jag orkar på Liverpool - Inter i Champions League.
Hoppas att Liverpool höjer sig mycket selmässigt jämfört med FA-cupen i helgen.

Sen har jag fått lära mig endel idag. Fått jobba lite på egenhand med själva sotningsbiten. Kul!
Jag har även blivit misshandlad! Nej jag bara skojja men en redig smäll på käften av L-H på jobbet. I och för sig inte menat att bli en smäll på på käften men så blev det.
Kanske förtjänade det med jag är ju ganska kaxig mot honom när vi jobbar.
Blir ofta kul =)

Ha en bra kväll guys!

image27

3 Månader!

Ojdå! Här flyger tiden förbi. Nu har jag haft flickvän i 3 månader.
Firade det med lite pizza och ett intimt träniongpass. Nu sitter vi i soffan och kollar på sjuka Människor i Outsiders. Jag tror jag just kom på att det är inte allt dom tar upp i Outsider som är sjukt utan det är ju alla jävla människor i Outsider som är sjuka.

Sedan har jag fixat dejt tills i morgon!!    Nej jag bara skojja jag ska träffa Timmy och hans polare och checka in den sista hemma matchen på Hovet för Djurgården i grundspelet. Kul det är en storsatsning från Järnkaminernas sida och dessutom så nära Stockholmsderby man kan komma i Elitserien just nu. Blir första hockey matchen för mig i år min ekonomi har inte tillåtigt något tidigare.

Appro på det så såg jag när AIK fick stryk med 7-2 av västerås förra veckan riktigt undehållande.

Nja men om man skulle "träna" lite till.
Ciao!

1,5 kg kött!

Hejsan hejsan bloggen!
Nu har man avverkat ännu en helg i lugn style! Åkte i fredags ut till Björkö och tog det chill med Mamma, Pappa och Love. Vi åt gott kollade på Lets dance och spelade Canasta. Mycket skönt att vara på landet igen.
Igår åkte jag tillsammans med Lillebror (Love) och Storebror (David)
ut till Fejan för att jälpa till med renoveringen. Jag sysselsatte mig med att måla om taket och klippa av lite El-kablar och annan demontering.

På kvällen så åt vi på 3 personer upp 1½ kilo fläskcare och en plåt med ugnsstekta rotgrönsaker och klyftpotatis.
Till middagen delade vi på en vinare. I övrigt gick det mest åt öl. Det var Love som drack Gin & tonic efter middagen. Jag var ovanligt trött på kvällen och somnade vid bordet när Love och David satt och prata det fick man känna på sen när man bestämt sig för att flytta sig till sängen genom att bli väckt med brandvarnare och öppnade fönster i rummet.

Kul och trevligt i alla fall. Idag fortsatte vi fixa och dona plus att vi fick lite assistans av Malin och Henrik. Vi käkae korv med bröd och fikade i solen på eftermiddagen innan det bar av hem.
Nu sitter jag i soffan i lägenheten och kollar på Getafe-Valencia. Forza Valencia.

Däremot inte så mycket Forza Liverpool som tyvärr Fick en tungförlust mot Barnesly i Cupen igår. Det är fan skamligt av ett topplag att uppträda så arrogant mot en sämre klubb.

Sen har jag också just hunnit läsa lite skvaller om Djurgården som tydligen visat intresse för Bobby Friberg Da Cruz som verkar hänga löst i GAIS. Spännande har längtat så efter lite fotbolls skvaller om Stockholms stolthet. Tyävrr förlorade dom stort med 4-1 mot FC Köpenhamn i helgens träningsmatch. Men Siggi tyckte tydligen att Huvud momenten i matchen var bra.

Ännu skönare känns det att det verkar knaka lite för AIK just nu.

Dif Hockey tog yttligare en pinne mot Frölunda igår Skönt.
Nu hoppas vi på slutspel.

Ska laga mat nu.
See you tomorrow!

Ny helg!

Hejsan bloggen!
Igår var det ju alla Hjärtans dag! Det var då tydligen ett totalt misslyckande från min sida eftersom jag inte lyckades vara speciellt mycket till romatisk enligt Emma.
Men visst jag håller med henne om det.  Jag är ju ingen stor romatiker. Tur att hon kompenserar ut det bra då med att vara desto mer Romantisk.

Lessen att jag inte svarade på ditt gulliga SMS. =)

Annars hoppas jag att alla andra där ute hade en bra dag.
Nu vankas det helg och jag sitter förtillfället på Björkö och ska sepndera Kvällen med Familjen - Fia som är i Norrtälje. Sen i morgon bär det av till Fejjan.

En skön Förstart på årets säsong såhär under vintertider.
Nej men jag ska dit med Brorsorna, Fixa lite och käka gott har man tur så slinker det väl nere både en och annan god öl där på kvällen också.

Nu ska jag ner och vara social ha en bra helg.
See yaa!
image25

Alla hjärtans dag!

Hejsan bloggen!
med tanke på vilken dag det är borde jag kankse sätta mig här och skriva någon kärleksförklarning till någon eller nått. Men ska snart till bussen för att möta upp tjejen sen lär det ju inte bli så mycket inernet ikväll med henne.

Så istället gör jag en liten kärleksförklarning till mig själv.

I Fucking Love Myself.
Och till alla er andra Happy Valentine's day!


Vårväder och fantasi!

Hejsan Hejsan Bloggen!

Idag har jag varit på ett riktigt super humör, mycket tror jag har varit på grund av det bra vädret.
Fan jag älskar när det blir fina vår dagar fast man vet att vintern kan komma tillbaka när som helst.
Men dagar som idag stärker än.
Idag har jag varit ute på värmdö och jobbat, Bra ställe att vara på när vädret bjuder.

Jag hörde att det var tjafs om dom här mohamed karikatyrerna på radio idag igen. Vilket jäkla tjafs det kan bli.
Om någon vill göra om någon speciell gubbe eller människa på ett annorlunda eller komiskt sett så vad spelar det för roll. Se ironin

Detta samtalsämne på radion fick mig att börja fantisera lite på hur bibeln igentligen kom till.
Jag menar hur troligt är det igentligen att jesus gick på vatten?
och att Jesus var övernaturlig. Nej jag tror allt det där är ren "Boll shit" tycker det är konstigt på hur folk kan tro på det.
Visst vissa kanske behöver en gudie för att styra sitt liv till någon bra eller orka leva. Men säriöst hur mycket tror dom igentligen på det`? kan man vara så dum att man tror att någon bara placerade 2 människor på jorden och lät dom föräka sig.

Jag tror att tiden innan kristus var en ganska glad och rolig tid. Folk Drack massor av vin, Käkade alla växter som fanns och rökte gräs. Jesus han var ju garanterat en Hippie kille som ville tänka nytt. Och sticka ut från mängden. Han bar ju för fan kjol!  Han hade säkert sånna här dreds också jag manar hur skulel han kunna ha välkammat fint h långt hår klart det var långa flätor han gick runt i. Dom där läriungarna dom var hans Wanna Bees! och han svikaren var ju bara någon som inte pallade för tycket längre. Dom som skrev bibeln måste ju halucinerat bra jävla mycket av någon anledning. Hur skulle annars moses kunnat gå på vatten och särat på en hel sjö?

Nej nu får det räcka för mig. Det var ju lite av vad som röde sig i huvet på mig idag!

Ciao!

image24

Jämnställdighets debatten!

Hejsan Bloggen!

Blev inte så lång övertid som planerat idag utan bomörning. Får ta det i morgon istället.
Men någonting som jag tycker tar ganska mycket plats i samtal och debatter och i tidningar är denna Jämnställdhets debatt. Kvinnor har det mycket sämre än oss män.

Jag håller inte med. Nog för att jag inte skulle vilja vara tjej och nog för att jag är jäteglad för att tjejer finns men att så många ska tycka så synd om kvinnor och tjejer och dom får sämre löner och hit och dit.
Ja visst dom kanske fortfarande har lite sämre löner på vissa jobb och kanske inte får chefs jobb lika ofta som män.

Men vi är redan Världens mest jämställda land. Så jag tycker det finns viktigare saker att diskutera.
Dessutom är kvinnor/tjejer smartare än många tror har sett väldigt många förhållanden där männen tror att dom har makten men där det istället är tvärtom. och sen har jag även sett MÅNGA par där kvinnan nästan bestämmer allt. Och sen finns det vissa som tar det här alldeless för extremt. till exempel det här att det ska finns lika många tjejer och killar i varje arbetskategori och så vidare. MAn kan u för fan inte tvinga in folk på olika utbildningar bara för att det sla vara lika, det är ju bara löjligt.

ja det var väl typ vad jag hade och säga om det. kan tänka mig att det finns många som inte tycker osm jag men men.

Ni är välkommna att lägga eran åsikt bland mina kommentarer!



Detta betyder ju inte att jag tycker att man kan behandla tjejer som man vill men det är en rolig bild.

Ny dag, nya tag!

tjena bloggen!
blev inget mer inlägg igår kväll internett strulade. Tror jag har fått något virus på datorn min. mycket fotboll blev det igår, halvt underhållande matcher synd att inte Liverpool plockade det där äckliga gänget från London, hade vart skönt!


Idag har man gjort sin första övertid nja eller riktiga övertid iaf. Nästa kommer redan i morn =) Hey kompis pengar rullar in som dom ska nu det går bra nu ;) Måste bara vänta på nästa löning. Skönt att komma rätt i ekonomin igen.


Jobbigt de 2 senaste månader med låna hit och dit och inte haråd att göra det man ändå känner är ganska viktigt.

Tex har jag inte fått köpa mitt säsongkort än, inte heller vart på hockey, inte heller köpt mitt medlemskort till Järnkaminerna. Men det är klart man ska inte klaga nyinflyttade i egenlägenhet och ett jobb vad mer kan man begära som snart 20 årig slöfock.


Nej nu ska jag nog pressa lite mer Califonication rekomenderar igen alla till att se den.


Hade!


Torsk på tv!

Ja nu har jag då flyttat in och jag har fått upp det viktigaste Tvn Tv spelet och fått igång digitaltv-paketet.
Blev däremot lite besviken för när det var installerat så var det en viss fördröjning innan + kanalerna kom igång vilket gjorde att jag missade West ham - Birmingham igår.

Men får ta igen det idag när det är både chelsea - liverpool och machester derby. Det blir alltså en eftermiddag roligt värre.

Började dessutom ladda ner dom 3 första avsnitten av Califonication igår kväll, vilka jag han se klart innan jag skulle somna grymt bra serie måste jag säga. Borde ses av alla!!

Fick Dessutom in 2*10 rätt på stryktipset igår vilket gjorde att jag fick in hälften av insatsen iaf.

Idag när jag packade upp liteur kartongerna råkade jag hitta min kär tröja. Vilken tröja?
Jo den där snygga hedliga matchtröjan med Blåblå ränder.
så nu sitter jag i soffan kollar på NHL hockey och har den kära blåa Djurgårdströjan på mig.

Kanske skriver mer ikväll.

Hade!


Fy fan!

Jag säger bara fy fan. Jag tycker faktist riktigt synd om mig just nu.
tyckte det dör någon timme sen iaf. För av någon jävla anledning ska amn åka på en ritigt saftig förkylning nu när man ska flytta. Så jag fick ta mig upp med världens huvudvärk och täppt i näsan i förmiddags för att förbereda flytten innan Pappa skulle komma och hjälpa till.

Det blev inte bättre under dagen heller utan jag fick bära alla möbler och kartonger med Pappa trotts att huvudvärken dunkade, det var nästan så att man fick självmordstankar ett tag. Inte hade jag några huvudvärkstabbletter hemma heller.

Sedan fick vi mer krångel på resan. När vi var inne på statoil i Norrtälje och tankede bilen pappa hade lånat av en kompis så stod polisen vid den när vi kom ut från macken. Då visade det sig att den var obesiktade och oskattade och därmed körförbud på. Inte speciellt kul. Alltså fick vi hyra en bil på statoil bära över allt från den ena bilen till den andra och sedan forsätta våran färd. Sedn skulle ju allt från bilen igen och upp på våning 6 när vi var klara hade väl allt tagit ugefär 4-5 timmar inte så farligt långt ändå men jobbigt när man har feber huvudverk och är jätte förkyld.

känns skönt att gnälla lite. Så fort jag mår så hör eller täänker negativt kommer jag att tänka på min favorit serie alltså sån serie man kan läsa i tidningar kommer inteihåg vad det heter. Arne Anka den där samhällkritiska negativa ankan som aldrig får sig ett skjut, alltid ligger efter med hyran och är grov alkolist.

HAHA vilken idol nu blev jag på lite bättre humör.

nu sitter jag iaf i soffan och kollar på TV men har fortfarande ont i huvet och känner mig yr. Hoppas det är bättre i morgon då så kanske ni får roligare besked från mig.
 


Internet problem!

Ojdå det var ju inte mnga dagar man höll bloggandet uppe.
Saken är att jag inte har haft till gång till internet dom senaste dagarna.
Jag håller dessutom på att plockar ihop mina saker inför flytten i helgen och så snart den är gjord hoppas jag på att detta kan fortsätta.

men tills dess hade så bra!

RSS 2.0