Midsommar afton!

Då var en av dom trevligaste dagarna på året förbi och fort gick det. Jag tycker att man kan göra om midsommar till en hel röd vecka. där alla bara dansar dricker och är glada. Jag fick lite oväntat för min egen del hoppa in i kiosken och jobba dom sista timmarna igår. Det var inte allt för angenämt när jag inte visste vad typ något kostade och folk rullade in i mängder när dom kom från midsommarstången. Och huvudräkning har man inte gjort på länge så när det böev långa köer och jag skulle räkna och folk skulle strula. så blev det KAOS i min lilla hjärna.

Men men det mesta rädde ut sig och när det var en timme kvar till stängning så kom Pappa och bytte av mig,så jag åkte före mina päron hem till familjen Haglund där vi skulle grilla och äta middag.
Hemma hos dom så stod vi och sparka lite fotboll jävlades med Viktors lillebror Gustav så mycket som möjligt och chillade. Närmare 6 kom Emil och där någonstans även mina päron. Det blev en trevlig middag med god mat.

Efter den här middagen så började jag Emil och Viktor att promenera ner till Marum. En sträcka som visade sig kännas som flera mil istället för bara några Km. Men efter en knapp timme var vi framme där folk redan var i full gång med att spela beachvolly. Vi slog oss ner på en av bänkarna på stranden och knäppt varsin bira. Vistelsen på stranden var lite seg i början när det inte var så mycket folk och det blåste kanske kallt. Jag är väldigt glad att ja tog med en Jacka.
Men vart efter kvällen gick så Dök det upp nya männskor hela tiden och när det var som mest var det säkert uppemot 80 pers, kanske mer kanske mindre. många var vi i alla fall.

En liten trevlig händelse var när vi satt ett gäng ute på klipporna vid flytbryggan. Det kom fram en enligt mig väldigt söt tjej och slog sig ner. Först frågade hon om jag hette Niklas tror jag, sedan frågade hon om jag inte kom från Bromma. Men så fel hon hade. Därefter kallade hon mig för Bond. ( inte som agenten utan mer som Bonde) och vi hade en liten disskution om vad hon menade med det. Och hon förklarade snabbt att hon menade en söt kille från landet.
Hon tyckte jag såg charmig ut i min hatt. Men Jag, Tim och Veronika som hon hette satt och pratade en stund. och med jämna mellanrum så kollade hon på mig och blinkade lite gulligt. Hon var väldigt söt men kanske en aning för full. Innan hon sa att hon skulle gå och hämta ditt Vin så han jag med att få en puss på kinden. Därefter försvann hon. Något säger mig att det var då jag skulle fäljt med. För därefter såg jag henne inte mer.

Får se om man hör av sig till henne någon dag. Vi var kvar på stranden till klockan var runt 3 skulle jag tro och det hade blivit riktigt ljust igen. När jag och Viktor övertalade Emil som prongt ville stanna och mingla att vi skulle börja knata hemmåt för att det skulle ta ett bra tag förmodligen längre tid än vad det gjorde dit. Och så rätt jag hade efter några 100 meter så skulle grabbarna börja bråttas och visa vem som var starkast. Så jag och Tim gick en bit i förväg satte oss ner i vägkanten och chillade lite. Tim drog fram en påse bullar han hade med sig som han ville dela med sig av. Men jag var inte så sugen. Jag ringde pappa och frågade om han inte ville komma och plocka upp mig då han sagt att jag gärna fick ringa honom i fall det var något. Och jag var skit trött och ville hem. Kände dessutom på mig att om jag skulle vänta på Viktor och EMil hela vägen hem så skulle det dröja innan vi var hemma. Och snäll som han är kom han och plockade upp Mig, Emil och Viktor. Tim hade cyckel så han cycklade på.

Nu har jag fått sova en liten stund och ska väl duscha och lite sånt sen hämta bilen hema hos Viktor och åka till Backa för att ta ut pengar till kvällen taxibåt till Fejan. Den hä gången ska jag komma ihåg kameran i alla fall.
Trevlig midommardag kanske man säger!

Kommentarer
Postat av: Vivvi

haha vadå "får se om..."?! RING henne ffs! :D NUUU! :D

2008-06-21 @ 13:06:50
URL: http://foamy.blogg.se/2008
Postat av: Anna

Heeej eje! Åååååh jag hade velat vara med på midsommar, men det får bli en kanonfest nästa år istället, inte sant! ;) Och bartömningen på fejan ska vi inte tala, om, och vad jag har förstått så hinner jag precis hem till den! Yes! Härligt att ni hade en kul kväll! Rocka gärnet på fejan ikväll, nu ;) Puss!

2008-06-21 @ 20:58:38
URL: http://annaiguadeloupe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0