Polare!

Fan! Jag blir så jävla trött. Det finns ett fenomen som kallas polare. Dom ska tydligen vara lojala roliga och mer än gärna hänga och göra något skoj när man känner för det. I alla fall så är det den bilden jag fått av en bra polare!

Tyvärr verkar dom sällsynta nu mera. Sure jag kan ta att folk har mycket att göra med jobb eller skola. Men FUCK vad irriterad jag blir när man bokar in sig med en kompis och sen blir dissad för att han ska knulla med någon jävla engångs luder som han träffat på fest.Och "kompisar" som man tror man är ganska tajta med, sen skaffar dom sig en Flickvän och kan helt plötsligt inte höra av sig längre. Nu blev ju min kväll räddad i alla fall efter som man fortfarande har någon/några Polare kvar man kan lita på.

Shit det här blev ett stycke vrede. Som tur är finns det ju saker som ständigt förgyller vardagen för en också.
Sista dygnet har jag plöjt igenom halva första säsongen av Trueblood. En hyfsat ny Vampyr serie som kommit ut. Skådespeleriet är kanske inte det bästa men det finns dom både karaktärer och en gnutta story som gör serien mer än sevärd. Och ett intro som är bland som skönare jag hört på en serie.



I Helgen så ska jag på julbord och dränka mig i livets godheter.

Salut amigos!


Andra Veckan då!

Hum! Den här veckan blev ju nu inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Den började ju som vanligt med jobb och sånt där vanligt tjafs. Det som har utmärkt sig mer än vanligt den här veckan i mina vardagliga "rutiner" är att jag nu har vunnit på mina spel 4 dagar i rad. Och har såklart ett spel inne även för kvällen. Hoppas på mer tur. Tanken var ju att jag som vanligt skulle jobba 3 dagar den här veckan men det sket sig kan man säga.

I Tisdags efter jobbet så stod vi i dusch rummet, Jag, Lasse och Freddan. Vi hade tagit några minuter i bastun och jag hade just vaskat klart mig. Freddan var klar och stod med dusch-skrapan och drog av golvet på sin plats.
Han öste dck vattnet åt fel håll vilket resulterade i att bladet på skrapen lossnade, for igenom rummet och skar upp ett ganska djupt och några centimeter långt snitt i översidan på min hand. Eftersom jag stod under rinnade vatten såg det ut som om blodet forsade. Jag fick snabt en handduk runt handen och fick hjälp av K-G och Freddan att linda om handen 2 gånger innan Freddan kunde köra mig till akuten där läkarn sydde ihop mig med 3 stygn.

Vi Bestämde att jag inte skulle jobba något idag så nu sitter jag på landet, lite smått rastlös och kollar allt som finns att kolla på nätet för mitt eget intresse. Handen mår bättre nu än i tisdags och stygnen ska sitta kvar till början på nästa vecka.

Sensatse veckan har jag käpat med att försöka få ihop ett 1000bitars pussel som jag påbörjade på egen hand förra torsdagen när ingen i familjen ville spela kort med mig. Nu har jag kanske bara drygt 100 bitar kvar att få på plats men det är också den svåraste biten. Mörk jävla himmel som ska sättas på plats. och alla bitar ser ju lika-jävla-dana ut.

Tycker folk också har varit väldigt dåliga på att svara på mina skickade sms den här veckan. Hum ingen som har fungerande telefoner längre eller? Nu ska jag plocka ihop en 13-rätts rad till stryktipset i helgen så jag får pengar till julklappar i år också.

Hade så länge!

NEW LOOK !

Nu så! Då var jag här igen. som en helt ny människa, nja inte riktigt. MEn jag har i alla fall fått min blogg ordentligt upp hottade av min kära blogg expert Vivvi! Vivvi som föresten slutade blogga för några månader sen då hon helt tappat suget. Men som sen några veckor tillbaka har hittat det igen. Pressen utifrån och suget efter att få skriva en liten offentligt text varje dag blev för stort för henne. Så "she is back on the track"!

Själv har jag inte riktigtlängre motivationen till att blogga då jag kände att det inte inte fanns något av intresse i min blogg.
Men eftersom Vivvi var så snäll och helt styla om bloggen åt mig så lovade jag att göra ett försök till en come back! Genom att minst en gång i veckan kanske försöka få ihop till en liten längre text med något för mig intressant innehåll.
Något som jag helt enkelt tycker är värt att nämna.

Den senaste veckan har jag ägnat en hel del av mitt fritids surfande på internet åt ett gäng hel sköna killar på mediameccan You tube. Dom är från Norrtälje och en av dessa killar lärde jag känna lite när jag förra sommaren var på festival med några andra polare från Norrtälje. Killen heter Tobias och går ibland under smeknamnet "Ryd" Han är ansvarig utläggare av alla dess klipp på youtube. Och dom har verkligen ett blandat men galet underhållande innehåll.
Du kan hitta allt från låtar med hans rock band (Norigen1) till fyllefilmer, endel sjuka sketcher och annat kul.
Han har för inte allt för länge sedan passerat sitt 100 youtube klipp på siten.

Alla dessa klipp ligger upplagt under Alias Norigen. Och jag rekomenderar alla som är lite Crazy eller som gillar lite crazy stuff att kolla in dom. Ni kommer garanterat att hitta något roligt.

Förra helgen så var jag på 30 års fest ute på Fejan. Det var min bror som stod för den lyckade festen.
Man skulle kunna kalla det för ett litet raveparty. Under det dygnet kunde man höra 3 olika dj's uppträda, dricka mängder med alkohol käka god middag och träffa massa soligt folk. Jag änka därför avsluta veckans inlägg med några bilder från kalaset.

    
Foton tagna av Carljohan Listherby och Mattias Juhlin


Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker om den nya looken!
Peace!

RSS 2.0