Vår!

Tjena!
Nu börjar det fan kännas som vår alltså. Har hört hur regndropparna har smattrat mot rutan nu sista timmarna. och det är så skönt istället för denna snö. Plus det fina vädret som har skådats idag och igår. ska tydligen fortsätta såhär resten av veckan enligt SMHI.

Jag har fått ner nickelback's senaste album ikväll och det var fan mycket bättre än jag kunnat tro. Inte bara någon skön låt, utan marioteten av låtarna är grymma. Men favoriten är ändå (Somthing in your mouth)

Har också vart och klippt mig på eftermiddagen så nu är jag Jävligt snygg igen ;)
haha nu ska jag sova ha det!

Måndag Fucking Måndag!

Halo? nej Hallå menar jag ju.

Idag har jag haft en såndär du vet typisk "skitmåndag" på jobbet.
Små saker som gått fel hela dagen, Sånna där små jobbiga saker som bara lägger sig på hög och gör mig riktigt pisst off. Och ju mer osm händer ju mindre behövs det för att jag ska bli sur på saker och ting.

Först efter jobbet har dagen lugnat ner sig lite och flytit på bättre men för fort. Jag har tränat och bokat in en tid för klippning i morgon och tränat. Nu på kvällen så har jag ätit sallad, av verkat ett till avsnitt av sopranos och betalt räkningar.

Märkte att det blev en dyr helg men det var nog fan värt de. Spend no Spences? men inte fan på Lidl som jag brukar säga =) Nu tänkte jag hänga lite tvätt sen röra mig mot sängen. Sjukt trött idag sitter ju från helgen.

Men hey - ta det lungt!


Heelt Galet!

Tjena hejsan!
Yttligare en helg till enda.
I fredags tog jag och mamma ålandsbåten vid 10 och drog över havet. Det blåste och gungade en hel del. men som tur var så kom vågorna framirfån vilet gjorde det lindrigare. Vi åt buffe satt lite i baren och köpte på oss lite gott i taxfree shoppen. Sen bar det av till Täby och på vögen dit lämnade jag av mamma och hämtade Love. När jag var hemma var det fixa lite i några timmar sen tillbaka till Norrtälje för att fira Vera som fyllt 18 i veckan. Det var trevligt även om jag fick sova istortsett direkt på golvet.

På lördagen var det ju dax att fira Erik så hem och fixa i ordningsig lite snabbt eftersom jag skulle vara där redan runt 2.
Jag och Anton möttes upp vid Odenplan för att gå tillsammans till Erik. Hemma hos Erik så blev det några glasmosserande och mingel innan det var dax för Taco Brunch. Efter måltiden och efterrätten så drog alla föräldrar vidare och vi fortsatte förfesten till 12 tiden ungefär. Då var ju tanken att Vi skulle dra ut.

En liten missräkning gjorde att vi hamnade på nya Grodan. Vad vi inte visste var dock att det var Gay-klubb just den kvällen. VIlket gjorde att man inte riktigt kände sig hemma. Det var massor av folk och bögar i alla former var där.
Jag skådade han snubben från MTV och Mr. Brontén från Parlamentet. Det tog typ 40 min att få beställa i baren. Så när ölen var slut bestämde vi oss för att hämta jackorna och dra vidare.

Rykten spred sig ju tidigare i veckan om att det skulle vara värdens grymmaste Raveparty i bromma industriområde.
Så med mig som initiativ tagare och Erik och Erik strax där efter så var vi på väg. Vi hade dock inte den blekaste om hur vi skulle ta oss dit. Det slutade med at vi tog oss till Alvik och där raggade vi taxi till Adressen vi hade som mål. Det var en så länge ganska smidig resa och relativt billigt kom vi undan. Men så fortsatte våran otur när vi kom fram.
Inga problem att komma in men i dörren så blev vi stoppade pga att dom inte tog kort i entren. Så vi försökte fixa fram lösa cash vilket inte var så lyckat.

Det slutade med att vi fick ta en taxi till sumpan och tillbaka för att kunna ta ut på den närmsta bankomaten.
Och yttligare några 100 kr senare så var vi tillbaka och inne. Då var klockan omställd och hunnit bli 5 på morgonen.
Väl inne var det grymt bra drag med massor av folk av alla olika slag och sjukt gung på dansgolvet. Med högt ljud och massa laser lampor som blinkade. Vi dansade till och från i 1½ timme då Erik födelsedags grabben verkade blivit väääldigt trött. Vi besämde oss för att dra hemmåt. Kl var då alltså halv 7 på moronen och utanförlokalen var det ljust igen. Vi tog inte någon mer TAxi utan vi gick till sundbyberg station Strax innan vi nått fram dit så vek Erik lumparpolaren till Den andra Erik av för att gå hemmåt. Jag och Erik firade gick vidare tog bussen mot Odenplan. Jag missade roslagsbanan med ½ minut så fick vänta 1 halvtimme innan jag kunde sätta mig ner och snart vara hemma. JAg kom innan för dörren starx efter halv 9 på morgonen. Trött som fan dog jag i sängen. Nu idag har jag inte gjort något alls förutom legat i sängen och ätit Pizza.

Nu ska jag sova strax.

Hade Hade.

Kul att ha kul!

God afoton gott folk!
Skit nödiga?... Nja inte jag heller. Men dock ganska mätt.
Jag har haft en skön dag på jobbet med lagom lite att göra. Soft förmiddag med 2 jobb och lika så på eftermiddagen.
I morgon vet jag inte hur den ser ut men svårt att se att den skulle vara jobbigt. Efter jobbet idag så var jag på träning igen efter 2 veckors vila pga. förkylningen.

Och måste säga att det gick väldigt bra. Det Känns bra i hela kroppen. Fast jag varit sjuk så hade jag inte tappat ¨så mycket. Och den lilla kondition jag byggt upp kändes nästan bättre än innan. Efter det possetiva läkarbesöket igår så känner jag att jag kanske också vågar ta i lite mer än innan och hela jag känner mig jävligt possetiv just nu =)

Men Så hamnade jag nere på Pressbyrån och skulle spela som vanlligt. Och såklart var jag tvungen att disskutera både det ena och det andra med Sanna. Vi har väldigt olika åsikter om allt. Hon tycker jag är konstig och jag bryr mig inte, Det har man ju fått höra lite väl ofta. Lite grann som vardag liksom. I alla fall så kom vi in på Tråkiga människor ett tag och att det värsta som finns är "skitnödigt" folk. Sånna som inte kan slappna av. sånna som hela tiden är spända och rädda för allt. Som inte kan ta ett skämt eller som bara är FÖR säriösa hela tiden. Så här nedan tänker jag länka till några mindre "skitnödiga" saker som man kan kolla på om man har humor och inte är för pissnödig.


http://www.youtube.com/watch?v=-p7Yg0RtaKs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7T3xI_vHFzI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_yxItSXq1MU

http://www.youtube.com/watch?v=OfSooL1C4ig&feature=related


Skratta rå! Det e ju kul För Faaan.... =)


Uppbokad!

Tjena fan!
Nästa helg börjar redan vankas i munnen och då har jag inte ens börjat jobba denna vecka än.
Blev nyss bjuden på fest i sollentuna på fredag och då är det kanske redan annat på gång. Och på lördagen så har jag lovat Erik att jag ska vara med och fira honom på hans 21 års dag. Men blev samtidigt bjuden på grymt Tecno röj på lördagkvällen. Något som rycker i dansarmen något fruktansvärt alltså.
Så kankske kan få permision till natten och dra vidare.

Jag var på läkaråterbesök idag, Det gick som det skulle. Allt såg bra ut för att vara så här långt efter behandling. dock kan det ta yttligare år innan jag är upp på min fulla kapacitet. Känns lite segt men va fan man får vara glad för vad man har.

Sen hängde jag med pappa och åt lunch och efter det så åkte vi hem till min moster och fikade innna vi drog oss hemmåt. Nu har jag nyss ätit stekt falukorv och stuvade makaroner. Första gången jag lyckas göra det problem fritt.

Jag har fortfarande inte hört något från min vän. Börjar bli riktigt orolig. Hoppas det inte har blivit riktigt allvarligt.
Usch hemska tanke.

Ta det lugnt där ute.

Orolig!

Hejsan. Sov dax nu, kände bara för att skriva lite snabbt innan.
En väldigt söt tjej mår dåligt, Det går upp och ner hela tiden. Det gick lite ner tidigare ikväll. Hoppas det inte blir värre.
Hoppas hon blir frisk snart. Hon ska inte vara sjuk, jag vet hur det är. Stackare!


i övrigt så har jag haft en väldigt tråkig söndag. Men som dock har förgyllts av en trvelig pratstund.
God natt allihop!
Simma lugnt....

Spontan!

TjenaHejsan!
Idag har inte läget varit heltstabilt. Somnade inte fören kl 6 imorse. Tack vare att jag fick besök halv 3 i natt. Dock trevligt, Men jävligt avslaget. Innan det så hade jag varit lite Spontan och det är helt klart kul att testa nya saker. Det är ju inte riktigt min grej eller har i alla fall inte varit i alla fall. Jag hade nämligen inget planerat för kvällen. Det gjorde mig rastlös och uttråkad. "Vafan det är ju Fredag" tänkte jag, då måste man ju ha något att göra.

Och mitt på dagen så var jag hem en sväng från jobbet för att ta hostmedecin och mötte min nya granne i trapphuset.
Vi snackade någon minut och han undrade vad jag skulle göra och jag hade ju inget för mig så han föreslog att jag skulle haka på honom till en fest i Åkersberga. Och det lät ju lockande. Men han vissste inte om han fick ta med sig någon mer så han skulle kolla förbi senare på dagen och berätta om det var okej.

Samtidigt dök det upp annat alternativ då Karro hörde av sig och skulle förmodligen på fest i Vasastan som hon trodde att jag kunde haka till. Men fram mot kvällen så visade det sig att det inte fick komma några fler killar till den här festen i Vasastan så då var det ju bara 1 altenativ kvar. Men Sebbe som min granne hette knackade inte på dörren. Eller ju det gjorde han men typ 2-3 timmar senare än jag trodde han skulle göra. Och då hade han bråttom till bussen som han skulle passa. Men jag kunde haka på om jag ville. Så jag sa att jag skulle tänkta på saken. Jag satte mig i soffan och tog en öl på tanken. Och jag ville ju verkligen göra något så jag kollade bussar och tåg och drog iväg. Till en fest där man inte kände en människa och det är verkligen inte likt mig.

Jag känner ju inte min granne heller, Träffat på honom 2 ggr innan igår och pratat typ 2 min med varandra totalt. Men det var helt klart värt att åka, Det var endel roliga människor på stället.Och hade trevligt i lite mer än 2 timmar sen var alla tvungna att dra hem och det var ju lite tråkigt. Men men.

Jag var ju på topp och ville inte alls åka hem och sova. Så jag hörde av mig till Karro igen och hon ochh hennes vänner var på väg ifrån en fest också men dom skulle nog hem och sova lät det som på henne. Men jag bjöd in dom till mig och hit kom dom. Dock väligt sent så jag han somna och sova i 1,½ timme innan dom kom. Vilket gjorde att man inte var på bästa party humöret när dom kom. Men 1 öl senare var man ju på g igen. Det var ju kankse lite synd när dom andra inte verkade vara så party sugna. Mina gäster åkte hem med natt buss strax efter 5 på morgonen och jag själv kom i säng strax innan 6.

I morse när jag vaknade var jag helt förstörd. Men några timmar och 2 alvedon senare så mådde jag i alla fall skapligt.
Nu ska jag göra mig en English breakfast fast till middag istället..
Har jag tur kanske jag får sovsällskap ikväll =)
vore ju mysigt,

Ta're det lugnt!

Svikare!

Hejsan hejsan!
Just nu sitter jag i min soffa och spelar live på Skellefteå - Färjestad och är förbannad och irriterad.
Inte för att det går dåligt, Har nämligen inte hänt så mycket än. Utan det är för att Vissa eller någon, som jag trodde jag kunde kalla för 1 av mina bättre polare aldrig verkar lära sig.

Jag är så trött på personer som är så Fega att dom inte vågar stå upp för vad dom tycker utan måste smyga bakom ryggen på en istället för att vara ärlig och säga vad man tycker. Bara för att den personen är rädd för att bli impopulär. Men vad fan tror "han" att "han" kommer att bli när folk kommer på vilken falsk jävel "han" är. En liten jävla fegis
Fan kom igen nu stå på dig lite och säg vad du tycker och tänker istället. Blir så jävla trött alltså.

Nej nu ska jag vinna lite pengar och försöka tänka på något annat.
so long!


Biokväll!

Hej mina vänner =)
Jag har just kommit hem från stan, har träffat Papi. Vi var och åt hamburgare i Kungshallarna sen så kollade vi på bio.
Det blev filmen Taken efter ett Tips från en snäll Tjej som också verkar ha Grymm film smak ;)
Och eftersom The international hade slutat gå på Sergel bion. Fimen var precis som sagt väldigt action fylld med både spänning och lite humor. dock våldshumor! Me like Våldspornografi...
Jag passade också på att skaffa mig 1 rabatt kort på SF nu när jag har varit på bio massor av gånger senaste månaderna om man jämför med hur ofta jag gick förut. =)

Så i morgon är jag "ledig" Så då blir det slappa om inte någon här av sig och vill hita på något skoj.
men nu ska jag Chatta lite och se slutet på The mentalist.

Chill!

Helg till ända!

Hejsan. Då var jag här igen. Snart slut på den här helgen, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men den har ändå varit till belåtenhet. Åkte ju ut till landet i torsdags och det blev en lugn kväll med hela familjen. Men i Fredag kom Halva släkten kändes det som. Vi var 4 av 5 syskon hemma David hade med sig Malin som vanligt, plus att min moster och hennes familj med Amelie, Max och hennes man Ingmar. vi åt en fantastisk fisksoppa och en god efterrätt.

En större del av kvällen ägnade jag åt att diskutera Lördagens stryktips matcher och andra bra spel inför helgen.
Och på Lördagen så hjälpa jag Max att bygga en snö grotta. Hehe, Det var sjukt länge sedan man gjorde något sånt.
Vi han såklart åka förbi affren och lämna in våra Spel inför eftermiddagen och kvällen. Och jag har faktist haft en Väldigt bra spel helg hittils.

Bl.a. Så fick vi 10 rätt på stryktipset men vi var med på 11 rätt till sista minuten då Watford tappade sin ledning.
Jag satte 1 hockey dubbel redan på Fredagen och fortsatte med att Sätta Singeln på Liverpool mot United.
Följt av att yttligare 1 hockey dubbel gick in igår kvällen när jag Prickade in X:et på Timrå matchen samt 1:an på Skellefteå. Så jag är mycket nöjd. Nu väntar kvällens Europatips plus min Kvalserie Trippel och Min fotbolls femling.

Så Vem vet man kanske är yttligare lite mindre oförmögen när kvällen lider mot sitt slut.

Tyvärr så Fick men inge sällskap nu till kvällen då Massa plugg var ivägen.
Men Den nydligen uppätna Pizzan smakade ju gott =)

Kämpa gott folk!

Otur!

Fredagen den 13de, Mammas och min mosters födelsedag. Även kallad årets otursdag. Jag vet inte hur dagen går för er. Men för mig slog nyss oturen in. Inte för att det är mer otur än vanligt och kanske egentligen bara jag som är klantig men men. Jag slog Skallen i en utstickande planka från vårat garage-tak. Och eftersom jag hade fullt upp med att kolla ner i backen då det var ganska halt ute så hade jag relativt hög fart när jag slog skallen i den där "JÄVLA" Plankan.

Och det finns verkligen inget värre än att slå huvudet i något. JAg blir så SATANS förbannad.
Jag hatar det till och mer med än Myggor och AIK. Och då hatar jag det Mycket.
Fan jag är fortfarande Förbannad. Känner för att Döda något eller slå något i små bitar. Och så får man höra Mammas tjat hela tiden om att göra dittan och dattan.

Hur som helst så får vi halva släkten i huset ikväll. Vilket i och för sig blir trevligt men fullt hus och inte en lugn stund kan jag tänka mig. Här sitter jag och Dricker en redbull och försöker komma på bättre tankar en den där SKITEN til PLANKJÄVEL.

Hoppas ni får en bra fredag med mycket Fest.

Rock'nRoll!

Back on the Landet!

Tjena Hejsan!
Då sitter man mätt och belåten i fotäljen ute på Björkö igen. Några veckor sen sist.
Ska vara ute till lördag i alla fall då jag ska fira min mamma och min moster som fyler år i morgon.
Hoppas på lite gott käk och lite trevligt umgänge.

Men för fösta gången på ganska länge så var det inte den här sköna känslan att komma ut hit igen. Utan det känndes mest tråkigt och besvärligt.
Visst är det trevligt att träffa familjen igen. Men att åka ut till mitten av skogen långt ut på landet när det nydligen fallit 20cm nysnö igen, Fast man egentligen bara längtar till sommaren. Det är motbjudande och inte speciellt motiverande.

Nu sitter jag som sagt i fotöljen framför tv och tänkte kolla på en spännande hockey match Mellan Frölunda och Luleå, Och tagga lite till soundet av Maskinen. Kanske blir av att se RocknRolla sen ikväll igen. Eller Yes man som nu är på ner laddning.

Peace!


Bio och en Trevlig kväll!

Hejsan Hejsan!
Inlägg idag också =) Shit vad duktig jag är..
Ikväll har jag varit på bio med Fati, Grymt trevligt att träffa den lille parveln.

Vi kollade på Män som hatar kvinnor.
Som Faktist var över förväntan, Svensk film är det ju folk som brukar klaga på annars och eftersom jag inte har läst boken innan så har jag ingen upp byggd bild att sabba. Men nu när filmen var så bra kanske man får läsa Boken också, Så man kan följa hela triologin innan den kommer på Film. Spännade rulle i alla fall där det var spännande ända in i kaklet.

När jag sedan stod och väntade på tåget vid Östra station så kom det farm en söt men kanske något berusad tjej till mig.
Hon undrade vad jag hette och om hon kunde få en kram eftersom jag var så söt, Gullig tjej. Och snäll som man är bjöd man både på 2 kramar och lite små prat. Hon var tydligen från Nynäshamn och skulle egentligen bara till Sthlm för att hämta sin jacka hos en kompis och sedan blivit lite törstig så här på lill lördagen.

Nu ska jag se klart på RocknRolla Cool film Btw. Måste ses.
God natt

Kloka Ord ! ! !

Det Är Bättre Att Gömma Öl I Skogen Än Att Ha Garderob !

Göteborg och där omkring

Hejsan igen. Andra dagen i rad är det inte otroligt.
Man får ju lite mer inspiration när man får bekräftelse på att folk faktist är inne här och kollar =)
För några veckor sen var jag nere på västkusten och hälsade på min kusin Elvira.
Det var en otroligt rolig helg och Helt klart värt resan.
Jag åkte ner på Fredag eftermidda tillsammans med min äldre kusin Julia som fått låna bil från jobbet och som också skulle hem och hälsa på.

Resan var ju lite lång men med jämna mellanrum så flöt snacket på bra i bilen och tiden gick fortare.
i Jönköping blev det Mc Donken och några cheaseburgare och när det var överstökat så började alkoholen förtäras.
Så jag hade fått i mig lagom mycket när man var farmme. Ni vet, Lättare att släppa till då med typ 15 främmande människor. Det fanns edel härliga människor på Festen. bl.a. Mr Party, Party Lars och Angelica. några av dom trevliga nya bekantskaperna man man fick där nere. Och festen i sig var något kul och lite nytt också. Dom hade sina interngrejer dom körde som man själv inte är så van vid men ruskigt kul.

Han Mr Party Deckade först och blev insmörjd med tiger balsam. Och dom dansade till någon konstig arablåt jag inte hört förut. Men det var fan party..

På lördagen hängde jag med Elvira in till Göteborg för att gå på hennes bästa kompis Jorrindas inflyttnings fest. Och även här fanns det några sköna snubbar jag snackade med. Även om det var lite mindre och mer Chillkrök. Men kanske inte så konstigt då dom skulle ut sen hela bunten. Hade 2 sjukt bra kvällar därnere i alla fall och fick dessutom smaka på den otroligt bra Kebabben som finns där nere på västkusten.

Party Party!

Hejsan Gott folk.

Som vanligt ett tag sedan jag skrev!

Helgen är slut och jag är trött. Det blev lite Party i helgen =) kul hade jag också.
Fest invigde lägenheten. Och det verkar ju ha gott bra, I fredags var vi här några stycken spelade ölspelet och hade skoj =) Blev inte så sent som jag trodde att det skulle bli men trevligt var det!

Igår var tanken att vi skulle hittat en annan fest men när det verkade vara dåligt på folk som ville ha fest så bestämde vi oss för att lämna Tim's lya för min lägenhet. Och Vi hade kul. Simon tittade hit från Märsta och Maxime hittade hit från Bålsta. Theo som iof bodde hemma hos tim i helgen kom ju ändå från Västerås och Marcus & Tobi från Norrtälje. Så man skulle ju kunna säga att det var ett fint ihop plock av folk. Tyvärr var dom första tjejerna som kom inte så trevliga vi hade hoppats på. Misstankar om att dom roffade åt sig av Ciggen och ölen gojrde det värre. Så vi Drog en lögn och skickade ut dom. Som tur är kom det fin främmande från Norrtälje. Mia och Alicia 2 tjejkompisar till Tobi och Marcus.

Dom visade sig vara ruskigt trevliga =) synd bara att dom inte gjorde som resten av gänget och satannade kvar.
Nu ska jag laga mat och sen så blir det lite mer chatt innan jag ska sova. Jobb i morgon =( usch! Vill ha mera helg.

Over and out!


RSS 2.0