Nya krafter!

Så då tog man sig tid att skriva lite igen då. Nu har jag hunnit njuta av det fina vädret festa lite och sådant.
Till exempel har läkarna sagt att jag svarat ovanligt snabby och ovanligt bra på behandlingen. så nu kanske jag kan räkna med att vara tillbaka i arbetsform lite tidigare än tänkt.
Sedan behöver jag bara lämna blodprov 1 gång i veckan och det ska ske inne på karolinska så jag kan lägga om min CVK samtidigt.

I torsdagas så var jag på Kalle baah och guvernor andy. Som konserade lite i båthuset på barnens ö. Det var jävligt skoj och en skit bra spelning. Och det var många man kände där kände, så verkligen en av dom roligaste sakerna som hänt i sommar.

Jag har också umgåts väldigt mycket med Karro och så under den senaste tiden väldigt mysigt.

Under helgen har jag varit på Fejan och det har blivit sena nätter och mycket skoj. Underbart folk där ute alltså. lite tråkigt när alla jobbar bara. Men ryckte själv in och gjorde några handtag som nisse där vilket var vädligt skoj och tiden gick lite fortare.

Det var det senaste ur Spejjes life =)

Jobbarn!

Idag har man då konventerat från Chillarn till Jobbarn i alla fall tills på eftermiddagen.
Så nu sitter jag i kiosken nere vid Mammas hamncafe och sliter arslet av mig... Eller inte! Jag har just instalerat mammas mobila bredband och checkar nu runt lite på olika funktioner. Tillexempel kom jag på att det inte var gratis och sms:a från det mobila bredbandet utan man betalar en sms taxa på 0,75 kr till svenska abonemang.

Sen är det ju ganska chill att sitta på en stol och ta lite betalt mellan varven. När det inte är några kunder kan man ju antingen surfa runt här eller så kan jag ju gratis läsa någon av alla herrtidningar eller varför inte ta en titt i lektyr eller någon av dessa skvallertidningar till kvällpost.

Jag måste ju säga att det inte är så hårt att spendera några timmar här nere idag. och dessutom få betalt för det. Så kom hit och håll mig sällskap köp en glass eller något =)

Hos Jonas!

Igår kväll så var jag upp till Jonas igen för första gången på ganska länge. Hedberg var också där. Och ganska snart efter att vi kommit dit så var det dax för middag. klyftpotatis korv och gurkmajones MUMS =)
Efter Middagen blev det ungefär en sådan kväll som det alltid blir hos Jonas. Det är det som är så skönt med att hälsa på där. Man vet innan vad som kommer hända och att det blir trevligt.

Vi spelade lite olika tv-spel och sedan kollade vi på en dålig skräckfilm. Eller det var en b-film med ganska bra underhållning dock ett väldigt kasst namn. Hade jag valt film hade jag ju aldrig laddat hem en film med det namnet. Filmen hette Frankenfisch. Den handlade om en fisk sort som var genmanipulerad. Den käkade upp både Aligatorer och människor på löpande band. Och jag tror bara att det var 2 av ca 12 karakterer som dog vilket gjorde att det dog folk i ett ganska tempo.

När den filmen var slut så skulle dom börja kolla på The ring 2 vilket jag tyckte verkade helt värdelöst med tanke på att ettan inte alls är bra. Så i den första reklampausen best'mde jag mig för att ta mig hemmåt. På vägen hem så tänkte jag sticka förbi Cafeet och kolla om det var något drag på musik kvällen. Men Tomas sa att det höll på att dö ut så jag tog ig en sväng förbi Karro på hem vägen istället. Sedan somnade jag som en stock när jag kom hem var mer än lagom trött.

Idag skulle jag åkt in till sthlm bara för att kolla på Dif - IFk Göte men det orkar jag dock inte med får ju inget sällskap dessutom så såg jag att matchen sänds på Tv så jag kan ju faktist se den hemifrån om jag skulle känna för det. Nej men nu ska jag in i duschen och Fresha upp mig lite =)


Långsamt!

Igår så gick tiden långsammare än vanligt. Jag sov bort nästan hela förmiddagen och när jag klev upp så möttes jag av en lapp på bänken där det stod kom ner till kisoken så fort du vaknar. Och jag kände att det luktade jobb långväg. Så jag tog 2 små yogurtar i handen och åkte ner. Och precis som jag gissat, Efter att fått åka hem igen och hämta lite saker så fick jag så i kiosken och ta kassan i någon/några timmar. Och det var en seg period under gårdagen. Det stod nämligen bara skit i dags tidningarna och sen orkade jag inte läsa något mer.

När jag väl fick sluta visste jag ändå inte vad jag skulle göra så jag åkte med Pappa och kollade på ett jobb, sen så kollade jag om Viktor var hemma men han var i Norrtälje på väg till sin Mormor. Så jag tog bilen vidare till Asplund, tänkte den killen har ju i alla fall semester och det hade han ju. När jag kom dit satt Han, Kennta och Bjärring på trappen och sög på en bira. Men det visade sig att Anders snart skulle ta båten i till stan för att hämta sin Hoj. Och kennta hadejust klivit upp och var sur på datorn och Bjärring han var tvungen att röra sig hem för att ta hand om din unge. Så vistelsen där blev inte så lång.

Resten av dagen spenderade jag nästan helt nere i Cafeet. Först gled jag bara runt och gjorde ingenting vilket jag ha blivit ganska duktig på. Sen så höll jag Karro sällskap i Cafeet för hon var själv från 4. Jag stack halvtimmen innan stängning för att äta middag. Efter middagen fick jag åka ner till Marum och hämta Karro då hon inte ville åka moppe hem sen när vi kollat på film. Det var en chill kväll utan att något speciellt finns att berätta. Liksom hela den här dagen igentligen. Men det känns som det har blivit en skyldighet att skriva något till dom som ändå tråklar sig in på bloggen 1 gång om dagen.

Ikäll ska jag till Jonas och hitta på något det kan bli kul. Länge sedan man träffade den kisen asså.
Ha en bra dag i solen så länge.

Shopping och possetiva besked!

Idag var det dax för det vanliga besöket på karolinska sjukhuset. På väg in åkte jag taxi med en för en gångs skull skön chaffis som det var ganska lät att fördriva tiden med. Han verkade dock inte så förtjust i att Sverige tog in så mycket invandrare. När jag var på karolinska så fick jag nya possetiva besked om att mina värden blir bättre sakta men säkert.
Det trots att det blev endel alkohol i lördag. (mer än väntat i alla fall)

Efter mitt besök där som bara tog 25 min så tog jag bussen till Centralen för att käka kebeb i väntan på Vivvi som ville haka på mig på shopping trots att hon var sjukt trött. Och vi möttes upp på drottninggatan efter en mindre god kebeb.
Vi styrdekosingen mot brogatan och alla sköna butiker med Surf infulens i. Och sen var vi på Oneoff och på cubus. Jag hittade det jag ville ha i 2 av butikerna. och är mycket nöjd efter dagens skörd. Fick dessutom sköna förmånder på min favorit affär. Ripcurl/nofear!

På bussen hem från Norrtälje satt jag mittemot 2 söta tjejer från Lindingö som jag tjuvlyssnade på ända till jag nästan var framme då jag pratade med dom en stund. dom var faktist riktigt trevliga.

Jag Skördade 2 par jeans 4 t-shirts 2 munktröjor 1 flipflop par 1 poker set 1 skjorta. kommer bilder senare ikväll kanske =)

Lite mer bilder!

Så då tänkte jag att det var dax att visa lite hur Min lille bror Love och hans arbetskamrater bor på andra sidan ön i sin lilla kåk på berget med väldigt fin utsikt.

den här synen mötte mig första gången jag kom upp i deras stuga. Alex och rebeckas hund snarkar ikapp mitt på dagen. En trevlig altan har dom också! där kan man sitta i morgonsolen och ta dagens första bira om man inte måste skynda till jobbet. Här är en del av utsikten från deras altan. Där passerar alla dom där stora kryssningsfartygen. 

Uffe!

Uffe är en väldigt liten men Tuff liten varelse som har tagit sin plats på Fejan!
Det är nämligen David och Malins Lilla men som sagt Tuffa kissekatt som dom har inhandlat för att vakta krogen så småning om.
Eller i alla fall äta massa fet mat och bli tjock och lyckllig som alla katter vill.
Han har även ett alias = Tuffuffe. Några coola bilder på The Cat Himself.

  


Bättre blev det!

Efter en väldigt tråkig Fredag och mycket gnäll så hae jag en destobättre lördag.
Då jag på kvällen fick med mig Viktor och Hasse på en liten resa til Fejan! Där var det Mer folk än väntat. Med tanke på att det blåste jävligt mycket så var det ändå fullsatt till midagen. Och när den var serverad var det fullt ös i bar och på dansgolv efter det. Jag Viktor och Hasse parkerade i baren och där förblev vi blandat med några rök pauser.

Jag fick också med min kamera hem därifrån och vi var väl i säng runt 6 på morgonen. Igår blev det en sliten dag. Med Film och Chill på schemat hemma hos Viktor. Vi såg på Scarface och käkade rester från lördagens grillkött hos Haglunds. På kvällen så tog jag mig ner till Marum, hälsade på Karro och lämnade tillbaka en låda öl till Anders Asplund.

Idag var jag upp ganska tidigt för det var dax för ännu ett blodprov i älmsta innan klockan 9. Ganska precis ) var jag tillbaka på Björkö. Mamma och pappa åkte när jag kom hem så jag åt frukost och gick sen och la mig igen. Sov i några timmar till och gick upp ur sängen först runt halv 1.

Nu har jag tittat på Street kings som jag tankade hem under natten. Och får se om jag orkar kolla på The happening och Shutter senare idag.

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från mina tidigare vistelser på Fejan + från i Lördags. Ja ni märker.

   


Några av dom bilderna jag tog i Lördags

Sovit ut!

Fan här ligger man och degar! just vaknat efter ett antal timmars sömn. DEt var ju i och för sig inge fel på det.
Liten redogörelse på vad jag gjorde efter mitt deprimerande inlägg igår. Jag hakade på att låna Fars bil. Så jag Körde ner dom till H-J och Bigitta, sen blev det av att åka runt mest. Åkte ner till Marums ångbåts brygga satte mig där lyssnade på en Simple plan konsert som gick på p3 live session. Sen så tänkte jag att jag skulle åka en annan väg tillbaka men det sket sig då Någon spärrat av den eler å var det jag som körde fel. inte åkte där på jätte länge.
Så jag vände åkte tillbaka tog en liten sväng till sen mötte jag Tim. Körde hem honom rade mig lite med att spela Tv-spel hos honom i en halvtimme sen skulle jag hämta Mamma och pappa och när jag kom dit blev jag tvingad att stta ner och vara social i en halvtimme. (inte helt otippat)
När jag kom hem satte jag mig vid burken och smaonade ganska snabbat. om inte ihåg vad jag gjorde vid datorn heller.

ROLIG Fredag va?
hoppas på något bättre idag.

Jaha!

Jaha då sitter man här igen. Fredag kväll och bra väder hela dagen.
Känner mig inte allt för trött och har käkat middag för ett tag sen. Det är lite folk på Msn och jag har inge bättre för mig. Vad fan är det för jävla fredag. Jag vill ju ha kul. Tim är hos sina kusiner, Theo var inte ute, Karro åkte hem, Fia och Love är på fejan som vanligt den här sommaren. Mamma är trött och pappa ville inte fiska. Vad fan ska man göra.

Jag försökte göra mig vän med bilddagboken som jag fortfarande hävdar är en skit sida men som jag har för att fördriva tiden yttligare. Man kan ju fan inte ens se vilka vänner sina polare har på den piss sidan.
Inte kan jag tänka mig att det är någe bra på TV heller. Det är det ju aldrig på Sommaren.

Jag vill dricka bira och ha trevligt. Varför piper inte telefonen till och säger att det är fest någonstans. Eller någon som bara undrar om man vill hitta på något skoj. Fan det här suger och jag bara klagar. Nu får jag ju ge mig Det är ju inte likt mig att bara klaga men ibland är det ganska skönt faktist.
Det får mig nästan att Le lite för tillfället.

Inte har jag fått tillbaka min kamera heller och inte ringde dom från Karolinska och sa något roligt efter mina prov svar idag heller. Då andra sidan ringde dom inte och sa något dåligt heller. Vivvi har åkt till sitt landställe och roar mig inte på internet heller.

Nej men ni där ute som har en bra fredag.
Peace out
 

Fest, Sjukhus, Ormjakt med mera.

Nu har det inte blivit av att skriva på några dagar igen. Fy skäms på mig. Men saken är den attjag nästan inte vart hemma och har jag varit det så har jag inte haft tid eller lust att blogga. Min moster och henns 2 barn har nämligen vart på besök i 3 dagar. Sen har jag hunnit en sväng till Åland under tisdagen med Mamma, Åsa (moster) Amelie och max (kusiner).

När jag kom tillbaka med dom från den resan åkte jag ner till björkö för att hämta nycklarna jag glömt till lägenheten för att sedan åka in dit och sova för att ha närmre nu när jag skulle till sjukhuset på onsdagen. Med mig på resan fick jag Tim som inte vart hemma hos mig tidgare. Innan vi kunde åka in mot stan bara så var vi tvungna att jaga lite orm bara. Tim's Majsorm hade nämligen smitit från sitt terarium och gömt sig någonstans och var rent omöjlig att hitta.

Men med Hjälp av några metoder på nätet kunde Tim i alla fall gillra en fälla innan vi åkte.
Så när vi kom tillbaka till honom på onsdags eftermiddagen så visste vi i alla fall att den var i Tims rum någonstans för att råttan på golvet i hans rum var borta så vi låste den dörren. Och bestämde oss för att inte nämna för någon som skulle komma på festen att der fanns en orm lös i huset.

I måndags var jag in till Norrtälje fick håret stylat och Gjorde några ärenden åt min mamma och hann även med en runda på systemet.

I går kväll var det alltså fest och Jag var den älsta på festen vilket verkligen kändes under vissa stunder av gårdagen. Men jag hade ju faktist riktigt trevligt ändå vi grillade och drack och jag kunde glatt roa mig med att kolla på dom som blev för fulla. Det var ju några som gick en bit förlångt. Dom 3 fullaste var dom 2 yngsta och den näst älsta. så det där med att man blir bättre på att hantera alkohol med åren stämmer inte alltid.

Men vi hade nog kul dom flesta i alla fall. Idag har det varit segt och nu när jag kom hem vid 7 och tänkte blogga somnade jag med inloggnings sidan till bloggen framme. och jag sov till halv 10 innan jag bestämde mig för att bädda iordning sängen och kryoa ner för att utföra min vecka beskrivning för er.

Hade

RSS 2.0