Ångest!

Idag känner jag bara ångest och det detsutom känner jag mig som en riktig alkolist.
jag skulle ju bara fira Malin. Det blev inte mycket av det. Jag Jonas och Linus förfestade lite hemma hos min syster. och ca klockan 10 så gick vi till Malin. Där blev det mer öl och 2 timmar senare så drog jag ut på krogen.
där var man dum nog att börja dricka shots. Jag tog en svart taxi hem och vaknade med ryggen mot Dörren till syrrans lägenhet. Har tappat alla mina nycklar också.

Fan Fan Fan...

Ingen bra ide Eje!

Ingen bra ide! I förrgår snackade jag med Erik och han nämnde att han skulle påTegelbruket på onsdagen och underade om jag inte skulle hänga med. Jag sa nej. Sen kom jag på att hankunde ju vara hos mig innan iaf.  Så jag bjöd hem honom och så passade vi på att fixa alkohol till helgen samtidigt.

VI hade trevligt och efter ett tag så kom ANton också förbi och dom började förfesta för krogen.
Jag tog en bira mest för att vara social i början. Men det var ju så utsökt med alkohol och det blev 2. och sen blev jag party sugen. Men ansåg fortfarande att det var en dålig ide att hänga med på krogen när man ska till jobbet dan efter halv 6 igen.. men efter lite övertalning och tjat hängde jag på ändå.

Dumma mig. För det  första gjorde jag mig av med massa onödiga pengar. För det andra så blev jag full, för full.
För det tredje fick jag bara sova 2½ timme i natt och var nog förmodligen fortfarande full när jag lämnade lägenheten i morse. och har kännt mig som en zombie hela dagen på jobbet. inte kul.

Nu när jag kom hem så kollade jag klart på Kenny starfigther och sov ett tag nu ska jag strax laga lite mat tror ja.. =)

slarvig!

märkte just att jag slarvat med inläggen under påskhelgen. Fy skäms.
Jag får rycka upp mig igen =) Satt nyss och blev irriterad, Vilket ofta ger mig lusten att Blogga. Vad av det här.
Jag satt och diskuterade vad jag skulle äta ill middag. Och fick reda på att den jag chattade med var vegeterian.
Och är det något som kan få mig upprörd/förbannad då är det diskutioner med vegeterianer.
Så nu sitter jag här och är upprörd av att så många människor inte tar del av denna fantastika råvara som kallas kött.

Men i helgen åt jag iaf ett gott påskbord och blev full 2 ggr på det kan jag tillägga att jag blev utskickad fårn krogen. dock inte för att jag spårade utan att efter för många högalkoholigahaltiga drycker blivit trött och somnat i en soffa där inne..


På Pressbyrån!

Jag bor ju i Fregatten. Det ligger typ 1 minut från Näsby park centrum.
Där nere ligger det en Pressbyrå. På den Pressbyrån jobbar det 3 personer. En äldre gubbe, En medelålders tjej. Gubbens dotter har jag hört. Och en ungre Tjej som har jobbat där i bara 3 månader. Den här tjejen råkar faktist vara väldigt söt.

Det har blivit lite av den där känslan att hon är en sån där spännande, söt tjej som man blir lite nyfiken på.
Efter som jag ändå nästan är inne i den här butiken någon gång om dagen så snackar man ju lite med personalen. Idag gick jag in när jag kom från jobbet och spelade en lången. Sen igen lite senare när jag var ner och kollade mitt kontoutdrag på atomaten. Jag lyckades då få reda på att hon tyvärr bor ända borta i Solna.

Och dessutom är AIK:are såklart inte bra. Men då kom tankeställaren när jag gått därifrån. Varför jobbar man på en pressbyrå i Näsby - park om man bor i Solna? så dåligt med jobb kan det ju inte finnas. Återstår att ta reda på.


Pengar?

ÅÅ nu börjar det verkligen kännas att det är slutet av denna månad. Har nästan inte ett enda litet korvöre kvar.
Och lönen kommer inte fören på tisdag om en vecka. Hur ska jag överleva?
Penger, pengar, pengar, att allt alltid ska styras av pengar. Fan också man är ju så dålig på att hålla i dom också. det får jag bli bättre på alltså. Typ inte spela på Oddset varje dag utan bara när jag vet att vinst chansen är stor.
Kanske ska börja fnaska lite? någon som vill ha sig en beställning Spejje?

Nästa helg blir en riktig rackar helg iaf. Hoppas man pallar bara. 2st 20 års fester och en bortamatch och allsvensk premiär. Något att se fram emot. Och spändera halva lönen på..

Fejset!

I fredags var jag ut till Fejan igen. Det är mysigt där ute. gillar det den där ön mer och mer. längtar så mycket till sommaren när man kan ta en båt ut och vara där hela dagen. Kanske blir mer tid där ute än vanligt när man har en bror som driver en verksamhet där. Jag har dessutom blivit lovad att ha bröllopsviten där ut om den är ledig där under semestern. Skulle ju iof vara otroligt om den skulle vara de. men man kan ju alltid hoppas.

Det ligger ett gammalt sjukhus där ute, där dom tog hand om kolera sjuka för massor av år sen. Huset har nu förfallit men ser fortfarande väldigt fint ut utifrån sett. Och är väldigt spännande att smyga in i. Medan jag satt på toa i lördags så gick resten av familjen runt där inne. Jag han inte ikapp så jag fr gå in någon annan gång istället.

Grejen som jag ville komma fram till är iaf att jag börjar gilla det där stället ordentligt.

Ojdå!

senaste inlägget man skrev kom visst inte ut. Vilken tur med tanke på innehållet i det.
Var både full och lite för grov kanske...
kommer inte ihåg exakt vad som stod men endel kännslor fick jag ur mig iaf...

Laddat ner 2 bra nya skivor iaf =) Lillasyster, Spiderbait, rasta hunden. Super bra.
sedan laddat ner Chucky filmerna någon som vill se med mig?

Party!

Japp då var det fredag igen. Just nu sitter jag kvar på jobbet och ska snart in i duschen tror jag.
sedan bör det av ut till Fejset. Där jag ska möta upp resten av familjen för att fira mor min som fyllde 42 år igår.
Man kan ju hoppas att man får i sig lite gift så att själen kan få ro ikväll igen.

En god middag lagat av Familjens bästa kock vore ju inte helt fel heller.

imorgon ska jag ta mig tillbaka hit till Täby, kolla lite på tippset och hoppas på miljoner igen. sedan ska jag in till stan för att dricka bira och försöka skrika fram DIF hockey till lite framgång för engångskull.
*Dom behöver mer stöd nu!

chipp och hej


Mina lagar

Sitter och chattar med en tjej just nu. Hon visade mig en låt som hon tycker påminner henne om mig.
Nu har jag lyssnat på låten och vill ju såklart höra varför den påminner henne om mig. Annars skulle jag nog inte lyssnat. Tycker inte ni att jag har rätt till de? Det står ju för fan i min oskrivna lagar. Som hon inte har läst?
Har inte ni det heller?

Sedan snackar jag med en annan trevlig tjej som visade sig vara en otroligt duktig konstnär. där för tänker jag nu publisera hennes ena konstverk som hon nyss skickade till mig. Vare sig hon vill eller inte. Hoppas det är okej!

För er som inte har läst mina oskriva lagar! Skämms på er Gör de!


image44


Drygt!

fan alltså jag tog mig fårn Björkö till Täby idag i god tid för att hinna förbi Stadion och köpa min sösongbiljett till årets säsong. och det gick ju bra. på hem vägen stannade jag till vid Vallhalla grillen och käkade en sådan där jäääätte god 150 g:s burgare. Smakade faktist smaskens. MC Donnalds kan hoppa upp och sätta sig.

Sedan fick jag igång webcameran när jag kom hem. och har roat mig med att kollat på den dålig fotbolls match. men nu iaf när kl blev 19:00 och det var dax att gå ner i tvättstugan för att göra rent sina 3 IKEA kassar fulla med tvätt så visar det sig att sista tvätt tiden. den jag hade bokat upp då. inte får användas på Söndagar.

Vilket gjorde mig skit förbannad så nu sittar jag här och avreagerar mig. och inte nog med det så bor det ju så Jävla mkt folk i det här huset så att det inte finns några tvätt tider. skulle ju inte vara helt fel om dom fixade en 2dra tvättstuga i källaren. Så nu ska jag dessutom ställa mig och laga mat vilket jag inte alls ser fram emot skulle vara mycket skönare om någon ville göra det åt mig.

eller iaf komma hit och göra mig lite sällskap. Just nu är det fett boring och jobbigt bara.

Hatar att köra bil i stan!

Igår var jag på jobbet ganska tidigt så jag han med att tvätta bilden jag skulle låna över helgen innan jag åkte därifrån. Innan jag begav mig ut på landet tänkte jag att jag skulle med Hjälp av en GPS hitta till jakobsgatan 26 i stan för att köpa en biljett åt en kompis. Men "GPS JÄVELN" hakade upp sig mitt inne i city på vägen dit.
Så jag som typ har kört där inne 1 gång tidigare (då körde jag vilse) fick chansa mig fram och efter ett extra varv runt sergel så hitta jag rätt väg och jag kom fram säkert en 20 min efter planerad ankomst. som tur var fanns det då 30 biljetter kvar.

Det värsta hände på vägen hem när jag skulel ta mig därif¨rån hamnade fel ett antal ggr och ringa folk om hjälp med guidening och efter typ 2 timmar hade jag hittat ut till motorvägen vid danderyd.
men det krävdes enhel del och jag var stressad som fan för jag skulle hämta mamma vid kappelskär.

Men jag kom ut hit i alla fall.

Idag vet jag inte vad jag ska göra? några förslag? funderar på att åka in till Täby igen men vet ej vad jag ska hitta på där inne heller.


Från minus till plus

om man säger att minus är väldigt dåligt så var det där dagen började. När man måste gå upp skiiiit tidigt för att ta sig till jobbet och ser vid frukosten att det är snö ute. Det första man tänker är såklart nej va fan måste jag gå upp. jag går och lägger mig igen ååå vad skönt med det varma täcket.

Men vill man tjäna pengar så är det ju bara att masa sig till jobbet i alla fall.  Så jag gjorde det. Det visade sig ju at det var ett bra val. För efter någon timme in på morgonen blev det ju bra väder snön smällte och det blev varmt och torrt på eftermiddagen. Dessutom har jag inte gjort mycket nytta idag heller. Och sånna dagara är ju sköna ibland.

Sen har jag jobbat över också blevklar typ halv 6 och då blev det burgare på gruillen innan hemfärd till kammarn för att duscha. Nu sitter Jag med Brosan och Emil och drikcer någon bira. Kul att dom tittade förbi =)

Såg att Djurgården leder mot Linköping också =)

Blir nog inte så mycket fest i helgen men blir nog skönt iaf =) förhoppningsvis så får jag igång webcameran =)


Blir så trött!

Jag blir så irriterad. I slutet av min arbetsdag var jag in på Elgiganten och köpte mig en Webcam.
Tänkte skönt då var det gjort nu ska jag bara hem och installera.
Men glömde bort att min CD läsare inte fungerade. Så när jag kom på det så blev jag irriterad. Tänkte att jag skulle ta mig i kragen och för en gång skull ringa support. Jag gick ut på hemsidan. Men hittade jag nått nr till supporten? nej det hade dom dålt vädligt bra så fick leta via Eniro,se innan jag hittade ett nr som man kunde ringa. Men det värsta är ändå när man ringer och man ska snacka med 4-5 olika telesvarare med jobbig röst innan jag äntligen fick prata med en Kristoffer som var väldigt hjälpsam. Han kunde inte fatta vad osm var felet och bestämde sig för att skicka en ny CD läsare till mig. Som förhoppningvis kommer redan på Fredag.

men jag blir så trött på alla dessa televäxlare när man ska ringa någon Sopport överhuvudtaget. Och så ska man göra typ 10 va innan man blir placerad i en kö som man får sitta i i en kvart minst innan man kan komma fram.

slut gnällt för mig


Ny webcam!

fan jag är helt jävla fräslt vid den här nya sidan kan inte slita mig. nu går ju i och för sig Milan - Arsenal på tv och då går det bättre. Sedan har jag surfat runt och kollat på olika webcam också funderar starkt på att köpa mig en det är skojsigt. ska jobba över på torsdag igen dock bara  timmar den här gången.

Känslan i magen börjar försvinna men så fort jag tänker på det så kommer den tillbaka. Eller det är väl så att jag tänker mindre på det just nu. känner att jag behöver en redig fylla i helgen. för att rensa ur skallen. någon som vill göra mig sällskap så hör av er!

Uppslukad!

Ja då har jag varit typ helt frånvarande i några timmar fast jag har end¨å lyckats laga mat till migsjälv under tiden. Imponerad! jag har nämligen blivit uppslukad av en ny hemsida. Dam jag gillat naket!

haha men men idag glömde jag mina nycklar för andra gången som tur var inte innan för min egen dörr utan på jobbet. Så när jag kom hem från jobbet splelade lite på oddset gick upp för att fixa tvättmaskinen. så märkte jag att jag inte hade nycklrna på mig. Då slog det mig att dom låg kvar i min arbetsjacka på jobbet.
Så det blev av att gå tillbaka.

Och shit vad det var jobbigt. Jag har något fel på kroppen hade helt okej kondition förut men att ta en snabb promenad på 17 min tog knäcken på mig. nu gick jag ju iof nästan så fort jag kunde nästan små joggade lite men ändå. Mina nycklar låg iaf kvar på kammarn och jag tog en lång omväg tillbaka med bussar.

Klantig man är eller vad?

Början på något nytt!

Nu är det då söndag igen jag ligger i soffan och slappar har just haft ett samtal med Emma. Ett ganska givande samtal. För efter någon veckas tvivel och daltande hit och dit har vi nu bestämt oss för att byta status på vårat förhållande. Så nu mer kallas det vi har för väldigt goda vänner. Bättre det än att man ska gå och kanske börja irritera sig på varandra. Så nu är vi bra kopisar och kan förhoppningsvis ses igen utan att det blir super stelt mellan oss.

Så nu är det liksom Början på något nytt igen. Vi har dessutom lärt oss ganska mycket av varandra och man är några erfarenheter rikare också.

Blev inte mycket till röj igår heller jag och emil avverkade några biira ivar och tog det lugnt innan hans kompisar kom vi snackade lite skit sen så bar det av ner till macken och käkade korv. När vi kom hem igen tänkte vi kolla på film men båda höll på att somna och vi gick och la oss redan kl 12.

Vi kollade på filmer nu på förmiddagen idag istället. Nu har han åkt hem och jag ska väl sitta här ett tag till innan jag lagar mat.

Då var det lördag igen!

Så sitter man här bänkad framför tvn och har massvis av olika tipps kuponger i handen.
Arsenal - Aston Villa har just börjat och jag är inne på min andra öl fö dagen.
Emil är på väg in för att hålla mig sällskap. Otoligt trevligt.

Senare kanske en kompis till han skulle komma in och syrran kankse skulle komma förbi hon med på kvällen.
Tyvärr kunde inte Stefan komma hit dricka öl och kolla tippset med mig men det får funka ändå.
Nu hoppas man så klart att man är miljonär i kväll när man ska sticka vidare för annat nöje.

SJälv har jag 22 Bira kvar att konusumera under kvällen kan bli mysigt. JAg och alkoholen och Emil såklart,

Skål och trevligt Lördag på Er!

RSS 2.0