Upp och hoppa!

Idag har jag vart uppe och rört på mig i dryga 2 timmar med farsan.
Efter frukost toa besök och lite Rehabelitering efter natten så bar det av till solna centrum därjag för någon vecka sen spanade in en ganska flashig hat med Syrran och Pappa inne på Carlings. Och det var den som siktet var inställt på idag.

När jag väl vr där är jag inte så säker på att det var den jag fick med mig därifrån som jag kollade på senast men va fam den kostade nästan ingenting och satt som en smäck. Så nu kanske jag kan dra mig från klippning ett tag till. Fast håret börjar bli lite långt och slitet nu efter några månader utan frisör.

När vi Köpt hatten var det dax för lunch och jag har vart sugen på något med pommes i ett par dagar nu och efter Pizza med farsan igår så fick det bli Solna Grill och kebab som resturang val istället för Mc Donnalds. Och Efter en STOR Mix Special med massor av kebab och pommes + stor läsk så var jag ganska propp mätt. och vi åkte tillbaka mot sjukhuset. Innan vi tog oss upp på avdelningen igen så var jag in och köpte 2 glassar för pengarna jag fick av Micke är om dagen till just glass. Den åt vi upp i skuggan under några träd i parken bakom sjukhuset.

Hälsoläget idag är ugefär som igår. Mina Värden på dom vita blodkropparna stiger lite med hjälp av sprutorna jag får en om dagen i magen. Den stora frågan är väl om värdena stannar kvar efter att jag slutat med dom. Får sista idag eller i morgon tror jag.

Nu ligger jag bara på sängen nyss käkat midda och bara tar igen mig lite. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll går inge kul på tv och mina tips verkar gå åt helvete idag. Så det blir väl av att spela FM och betapet.

ingen opperation!

Det var en natt nästan som dom senaste. Sillanden var att jag sov lite mer än dom senaste. och jag drömde mer. det jobbiga var att jag drömde om mat hela natten. bara för att man visste att man inte skulle få någån frukost och kanske inte ens lunch fören efter en eventuell opperation.

Så när jag vaknade på morgonen var jag irriterad över att inte få äta och såklart jätte hungrig så jag bestämde mig för att försöka sova bort förmiddan och det gick ganska bra. men vi halv 11 tiden fick jag reda på att läkarna hade disskuterat lite och efter som mina värden fortfarande stiger just nu ska man vänta ut en opperation och hoppas att det själv läker med dagarna som kommer.

Både skönt och jobbigt. Smärtan i rumpan kommer ju sitta i några dagar till minst. det possetiva var ju att jag både fick börja äta igen och att jag slipper oroa mig över en kniv i rumpan.
Tillsvidare i alla fall. 

Den här dagen har också förflutit haft ett 10 minuters besök av Micke som kollade upp med en glass och några dagstidningar. Tyvärr hade jag ju redan läst det mesta av dom via internet.
Han gav mig också pengar så jag skulle kunna köpa en glass även i morgon om jag kände mig lite ensam.

En annan rolig grej nu när vi ändå håller på var att jag hade 11 rätt på Europatipset igår och vann 271 kr.
Lite synd dock attjag miss uppfattade Svenskaspels hemsida idag när jag gjrde dagens tipps bara för annars hade jag fått in några 100 kr till på matchen mellan Danmark och holland idag också. men kryssade i fel dubbel altenativ. Så det var ju lite synd.

Nu ska jag nog försöka sova lite i natt igen.


Still this pain!

Idag har jag haft det ungefär som igår här på sjukhuset en otrolig smärta mellan mina skinkor.
Eller hade det på förmiddagen i alla fall, nästan outhärdligt. men runt 12 tiden fick jag någon super kur med alvedon, lugnande och morfin. och den gjorde sitt om jag säger så även om det inte var helt smärtfritt efter.

Men den förminskade smärtan gjorde att jag och mamma som var på besök kunde ta oss ut i solen och käka en glass i parken bakom sjukhuset i alla fall. så det gjorde gott. Har haft en otrolig mat abstinens idag med.
Mest kanske med tanke på att jag Eventuellt ska oppereras i morgon mot det här i rumpan då.
Och fick veta att jag inte får äta något fören efter opperationen, från och med midnatt.

Så när vi suttit i solen ett tag så gick vi åter in i sjukhuset och ut genom huvud entren där jag köpte min en kall cola och en chorizo som jag tuggade i mig. och då hade jag redan ätit både frukost glass och lunch. Sedan forsatte jag med massa godis som jag fått av David och Bosse igår när dom var på besök.

Till allt godis kollade Jag och Mamma på en film :Happens in Vegas: heter den någon relativt ny film med Aston  kutcher och Cameron Diaz. Den hamnar defenitivt under kategorin se värd klart den bästa romantiska komdei jag sett på länge. Kanske för att jag föredrar filmer där det händer mer men den här var bra.

Nu har jag dessverre slutat äta för dagen och krypit ner under täcket och Morsan har åkt. Men han även få i mig en Midda plus en liten kyckling sallad som Mamma hade kvar från hennes lunch och sedan en kvällsmacka med 2 kakor och en kopp Te.

Nu ska jag nog slå på en film till tror jag besämt.
Natti natti på er!

Pain in my ass!

Idag är det ingen rolig dag. Jag kunde knappt sova under hela natten på grund av mina svulnader och irriterade områden mellan skinkorna som har uppstått som en följd av min behandling.
Kunde knappt gå och hämta frukost åt min själv i morse.

Och jag tror jag nästan vet hur Tjejer känner sig när dom ska föda för så ont gör denna skit med jämna mellanrum. Dom får ju sin avkomma genom ett annat hål bara. Men nu har jag i alla fall lyckats med bedriften att duscha och så. så ligger jag i min säng tänkte kolla på någon ny nerladdad film och vila lite.

Har just fått Morfin dos Nr.2 för dagen. och det känns iaf lite bättre. MEN Still A Fucking PAIN in MY ASs.

Pizza!

Nu börjar jag känna mig som en människa igen. Idag har jag haft besök av min  moster Åsa och Lilla syster FIA Åsa dök upp i förmiddags någon halvtimme innan FIA , Det avr en glad överaskning alltid kul med Besök så här i sjukstugan. Så vi satt på mitt rum och pratade en timme eller 2 och kollade lite på TV medans.

När Åsa åkt så kom jag in i Duschen igen för första gången på någon vecka som jag kunnat stå upp i duschen på egenhand och duschat relativt ordentligt, Otroligt skönt faktist. Sedan så Tog Fia med mig och Rullstolen ut på en liten tur i Parken bakom sjukhuset. Vi satt i solen och snackade skit ett tag innan vi gick sjukhuset runt. Som tur var kunde jag gå på egenhand nästan hela tiden.

Och på väg tillbaka fick jag för mig att det skulle vara otroligt gott med Pizza så Fia fick kila upp på rummet och hämta min plånbok sedan traskade vi iväg till Pizza grillen några 100 meter härifrån. Så vi satt i eftermiddags solenpå Uteserveringen och jag käkade min första Pizza på ganska länge och den var otroligt gott.

Känns så bra att fått tillbaka aptiten efter en vecka på nästan bara närings dropp och närings dryck.

Igårkväll käkade jag en halv påse chips till en gammal god rulle som jag hittade i videoskåpet.

ikväll blire nog nästa halva och filmen på ´Tv4 som verkar ganska soft.

Dagen efter nytt FIASKO!

Nu så här på morgonkvisten ligger jag som vanligt i min sjukhus säng och kollar förtillfället på nyhetsmorgon.
Idag är såklart gårdagens Eurovision tävling dagens "STORA" snackis. Och alla som kollade igår verkar tycka att Perellis låt var bra? och att hon gjorde bra ifrån säg? och att hon såg bra ut?
Jag måste nog tyvärr motsäga mig allt de där. Jag låg hör och spelade i min säng lyssnade på skiten i bakrunden.

Hur fan kan man skicka en ner en artist som tycker att hon är bra fast hon är så dålig. och som dessutom lyckas med att ha samma kläder som en annan deltagare? vart är fantasin. Dessutom klingade ju inte låten rätt någonstans. Och med tanke på att alla kritiker i alla fall dom på Tv4 tycker att hon gjorde bra ifrån sig. så måste ju låten vart sjukt dålig ändå efter som det inte på något sett går att säga att det lät bra.

Jag tycker det är pinsamt att vi år på år skickar ner Nya Schlager låtar som låter så jävla typiskt svensk schlager. och varje år tror vi att nu hamnar vi topp5. Varje år så ligger vi likförbannat på en 20-15 plats. Och säriöst ni somlyssnade igår ni kan väl ändå inte tykt att det lät bra?

Hon sjöng ju för fan nästan falskt hon kom inte in i rätt tonläge på rösten, det lät liksom bara så fel.

Så det var skönt att få av reagera sig lite ha en bra söndag.

        <---- Ser ni inte likheten----->       

Nytt hopp, Nytt dyk.

Ja Tänkte jag igår kväll. nu vänder det det här känns bra nu är jag frisk snart igen jippi. så kändes det iaf i någon timme kanske 2, sen på kvällen kom tröttheten tillbaka. och sen bristen i att kunna sova fast man är trött.

Men till slut var det morgon och äntligen dax för nya tag. och förutom mina "magproblem/rump" så gick det mesta bra. Dom drog dessutom ut katetern somjag haft i nästan en vecka. men någon gång där på för middagen så började jag blöda näsblod. Inte bra för det var inte lite och vägrde sluta.

Så 2 timmar efter de sitter jag nere på ögon, näsa, hals. där dom ska kolla mig.
Tyvärr så har det strulat till sig lite på vägen ner. och när jag kommer dit så e det ingen som vet om att jag ska komma.  tillslut hamnade jag i ett rummm med en Doktor som såg trevllig ut men hade nog brottom hem ill frugan för han sa inte mycket utan drog proppen ur näsan hällde i något medel veck ihop någon form av press. tryckte rätt i i näsan smärtgrensen var nådd. icke då. han gör samma sak med nästa näsborre som inte ens blöder. helt plötsligt på 5 min så är han kla med mig och går därifrån.

kvar var jag och pappa, och en tröstande sjuksköterska. Då fortfarande med blod droppandes ur näsan trotts att det är upp fylld av något som tydligen ska vara där tills på månda eftermidda. och med ny smärta och nära till nytt psykiskt utbrott.

Nu snart kommer love och hälsar på.

Blandade känslor!

Nu är det blandade känslor här på jsukhuset ska jag säga er. Käner mig ganska tom och uppgivn. allt går så himla långsamt. orkar knappt göra något på dagarna. har inte orkar använda dator sen i förrgår innan nu typ.
så det blir mycket via sängliggande och tittande in i väggen. tur att man har 2 super föräldrar som kommer in och håller en sällskap i ur och skur. Dom är Riktiga kmpisar dom.

Just nu ligger jag på Sängen och halv gluttar lite på Bygglov på 4an bara,,
Willy går på diet men får se hur det går med den saken. själv har man nästan inte haft någon apitit men käpar lite just nu för att få tillbaka den.

Tur i Oturen

Tanken var igår att mina behandlingsdagar skulle vara slut igår eftermidda. vilket i sin tur skulle göra att jag hade fått åka hem igår kväll. Tur att jag inte åkte hem. jag har inte sovit på hela natten och fått någon hemoröjd skit i rumpan. har ca 38 grader i feber, svimmat, och mått allmänt piss. så tur att jag inte åkte hem. men det här känns ju skit.

Spänning och långtråkigt!

Då har mer än hälften av behandlingen gått för den här gången.
Nu är det alltså onsda kväll och jag sitter här i min säng och lyssnar på Hockey - VM och Sveriges kvartfinal. Mycket spännande. Var nyss iväg och hämtade en kopp te som jag sitter och surplar på.
Idag har jag inte haft några besökt förutom alla sjukskötersker och under skötersker somspringer in och ut. Lite drygt att vara på behandling mycket spring och mycket ligga och glo bara.

Jag har blivit en riktig pressare av FM nu dom senaste dagarna ochså. spelar med Djurgården just nu. "nu Ringer det" det var mamma ni igen. Både hon och pappa har ringt 2 ggr ivar idag och kollat läget sen har David ringt en gång också. Men idag har behandlingen bara gått bra. igår hade jag lite utslag men det har släppt ganska mycket.

Nu har jag just varit med om en spännande avslutning av Kvartsfinalen. Och Sverige VANN! Jippi.

Behandling!

Då var man back on hospital. Började min 5 dagar långa behandling i går. och jag fik en liten alergisk reaktion. och fick frossa och feber under dagen. kunde inte käka och mådde illa. Men måde ganska bra iaf fram emot kvällen. Då jag bara hade lite feber igen. Har inte sovit så bra alls i natt. Men hoppas som sagt att det ska gå bättre idag.
sov större delen av själva behandlingen iaf. Fick en massa lugnande.
Nu har dom just förberätt dagens omgång. så nu väntar jag bara på start av den.


Kalas Helg!

I helgen var helgen som man sett fram emot ganska länge nu.
Premiären på fejan. Med den omgjorda baren och rummet. Jag tog mig ut till ön redan i Fredags för att träffa dom som kommit lite tidigt. Vi som var där åt en ganska god midda och sen så tog vi det ganska lungt jag och Alex gick först till sängs. Alex hade bara sovit 2 timmar natten till fredag tydligen. Då han hade befunnit sig på Gottland i några dagar.

På lördags förmiddan låg man kvar så länge man orkade i sängen för att sedan ta sig ut i solen. Måste ju säga att David och Malin tajmade in en helg med ganska bra väder. för modligen den bästa under 2008års första halva.
Så lördagen tillbringades nästan helt i solen. Och ju längre dagen led ju fler kom det och ju fler hittade ut i solen.
Vid halv8 på kvällen hade mer eller mindre alla tagit sig till fest platsen och det började bli ganska mycket kväll.
Och vilken kväll sedan. Det var ös från och med 8 med live band/trubadur som lyckades få riktigt drag på den lite äldre publiken. Och även några av dom yngre tyckte det var skoj sedan blev det mer rock et tag för att sedan bli trubadur en stund till innan. Dj Patrik satte gung på stället med en kanon blandning av gungiga disko låtar.
Alla blev fulla mer eller mindre iaf. Och jag hade otroligt kul.
Med tanke på min jsukdom kunde jag ju inte dricka i samma takt som vanligt och höll mig därför till den kända varannan vatten metoden och jag måste säga att den fungerade väldigt bra med tanke på att jag drack från 12 på dagen till 3 på natten och kom inte i säng fören klockan var halv 4.

På Söndagen så var man upp i god tid så man skulle få ta del av den delikata brunchen som Kockarna med Davids hjälp ått ihop riktigt bra och den satt riktigt fint dagen efter en riktig röjjar kväll.
som avrundning på den drack jag en helt klat godkänd blody marry. Och eftersom det var et sådant kalas väder han man få i sig några kalla bira till innan det var dax att åka därifrån med båten kl 3.

Så nu måste jag ju göra lite reklam också. För er som är lediga någon helg i sommar åk till Fejan för en riktigt kul party helg. Passa på att bo på vandrar hemmet käka god mat kanske bada bastu och ha en riktigt kul kväll med bar häng och ös på dansgolvet. eller borden för dom som föredrar det.

Bättre tider!

Nu har jag vart riktigt dålig på det här igen. Men har inte kännt mig i form för att blogga. varken haft energi eller fantasi. Men nu får jag väl göra ett försök igen. Nu när Vivvi är på mig och klagar lite.
Derby på onsdag igen den här gången ska jag förhoppningsvis inte behöva se den via TV. Ska ta med mig Viktor på hans första allsvenska match.

Annars kan man ju inte bara mer än njuta åt dessa tider när våren brutit ut. Sol nästan varje dag, ljusa kvällar, varmar temperaturer och bra väder prognoser. Man kan ju alltid hoppas att detta forsätter nu resten av sommarn så att man kan bli en liten neger under sommarn. Me like.

Förtillfäellet står Solna AIK's match på på tvn och jag tänkte just skriva att det är skönt att det inte verkar bli något mål för Solna kluben i den här matchen så har dom skit tur och får in en jävla flax boll.
Nu blev jag sur och kräver upprättelse.

För överigt har jag letat efter ett bra online manger spel en stund och börjat ladda ner NCIS från första början.

Jag och Vivvi verkar inte lösa det här med våran dejt förtillfället heller.
inte bra.


RSS 2.0