Slutspurten fortsätter!

Jippi! I lördags var man bakis och väldigt seg när man vaknade. men efter en dusch och lite krubb så var man lagom taggad för att åka in och stötta Djurgården i regnet.
Tur att det slutade att regna sen iaf.
Det blev ju en ritigt bra match till och med, plus att man han sänka några bira innan så man var full och laddad när matchen började igen.

DIF övertygade både spel och resultat mässigt
4-1 och serieledning igen. Iaf tills Göteborg har spelat klart sin match mot Hammarby sen får vi vänta på resultat.
 
nej nu fick jag hjärnsläpp coh distraherad av min äckliga bror som bara tjafsar. så nu slutar jag skriva för den här gång.

Hade Hade!

Slut på helgen!

Hej!
Ja nu har det gått några dagarn sen sist. Något som kallas helg har uppehållt mig på olika sett.
Tanken var att jag skulle vart på en rolig krog kväll i norrtälje i fredags. Och för festa med Erik & Patrik men så blev det inte. Istället blev det För fest i Grannens lägenhet. En riktigt korv fest med 18 grabbar och en flickvän till någon av dom andra. Stackare jag skulle känna mig lite pressade med så mycket killar runt sig.

Jobbigt att det bara var få av oss som tål en viss mängd alkohol. De andra blev fulla väldigt fort om du frågar mig.
Men då andra sidan kom jag ikapp senare! Det blev nu inte krogenheller efter som alla på den här för festen skulle till annan fest så jag hakade på dit istället.

Det var en annorlunda fest för att vara Söderbykarl. Dom hade live band av någon anledning. Och dom spelade lite för skrikig musik för min smak. passade inte i den lokalen på en såndan fest.
possetivt att det blev bättre musik efteråt och att det fanns gott om söta tjejer att dansa med.

Sedan till det lite tråkigare med kvällen. Av någon anledning så stängde dom festen redan 20 mminuter i 1, vilket jag tycker är väldigt tidigt. Sen så blev det en 6mannataxi hem fast vi bara var 3 som åkte med dom andra hittade en annan taxi medan vi väntade. Taskigt tycker ja som fick betala nästan hälften.

När jag kom hem blev det sängen,där jag tänkte över kvällen och fylleringde till halva min telefon bok på mobilen. nästan ingen svarade och jag blev sur och somnade.

Det var fredagen de, Puss på er


Tack!

Hej igen!
Nu har jag fått min blogg stylad som ni kankse ser.

Jag själv har nästan inte lagt ner nått jobb på den utan det är bara en person ja har att tacka för denna coola look.

Massor av tack till Vivvi.




här ska du trycka om du vill kolla in hennes blogg --->Vivvi

Vart har alla roliga hemma fester tagit vägen?

tjenixen!
Idag har jag målat på det där skit huset igen! men till skillnad från igår så var jag på bättre humör kankse för att jag fått sova längre och för att jag hade p3 att lyssna på (måste tacka dom för de bästa radioprogammen någon gång).
förutom det så har jag gott runt och tänkt på väldigt mycket som vanligt. bla. har jag tänkt på hur underbrat det är med höst fast det blir kallare och en del på Vivvi, underbar tjej det där.

men det jag har tänkt mest på är det jag nu tänkte skriva om.
Vart tog alla dessa roliga hemma fester vägen som jag jämt var på för något år sen?
varför slutade all polare att ha roliga fester med det skönaste folket på bara för att dom fyllde 18 och kunde gå på krogen.

visst det kan vara kul att gå på krogen ibland kanske träffa nytt folk, kankse dansa lite men mest går man ju dit med några polare och umgås med dom. Då tycker jag det är mycket roligare att samla alla dom här sköna människorna hemma hos någon festa järnet och gå över alla gränser. Det brukar ju bli sån skön stämmning på alla dessa fester! sen träffa man ju ofta nytt folk på dom också för det är ju nästa alltid någon av alla kompisar som kommer som drar med någon ny polare eller ett gäng fräscha tjejer som man aldrig träffat!

Sen händer det ju nästan alltid något lite extra kul på dom här festerna (typ någon som spårar ut helt och gör massa sjuka saker) som inte händer när man är på krogen för då blir man utkastad när det börjar gå så pass långt. jag längtar tillbaka till den tiden då man var hemma hos Erik eller Marcus eller hos mig. Synd att nästan inga andra ville offra sig  och sina hem bara.

Visst har man varit på endel lägenhets fester men det blir aldrig samma sak i en lägenhet för då blir det bara massa klagomål från grannarna och sen får man aldrig ha fest igen för att då blir man vräkt.

Nu har jag iaf bestämt mig för att dra ihop en här i höstmörkret hos mig igen snart och hoppas att alla sköna kisar som man har umgåst med senaste året vill komma och förgylla kvällen för alla.

det var allt just nu åter kommer nog med nått mer senare eller en annan dag.

Hade så länge!


Fan vad tråkigt det är att måla!

hej igen mina fans ;)

i dag vaknade jag sent pga att jag satt för länge med det här igår. Inte bra för morsan tyckte jag skulle kolla på ett jobb som ska göras. Egentligen skulle mion lillasyster göra jobbet men hon har en viss förmåga att skjuta på saker och nu är det inte så gott om tid kvar.

Vilket leder till att jag får ta över och måla det där jävla piss huset som ägarna har fått för sig att måla om med falu rödfärg som luktar skit btw.

hurset har en konstig form med massa korta småväggar som sticker ut överallt, det är lagom högt för att det inte fungerar bra med stege och ägarna är konstiga. Huset är dessutom ruttet på vissa ställen. Jag själv skulle aldrig lagt ner pengar på att fixa det där rucklet. Riva och bygga nytt är det som gäller.

det ända possetiva med jobbet är ju förstås att jag blir några slantar rikare, jippi det behövs.

när man kommer hem efter en sådan här dag är man lagom motiverad för att göra...... inget mer på rästen av dagen. men nu har jag duschat snackat lite skit med brosan och ätit  en väldigt god middag. det är tur att han är kock min bror. Vi har också fått ett gäng trevliga gäster på besök så humöret är lite bättre nu.

men i morgon ska jag på skiten igen hallelulia!

Guld strid i Alssvenskan!

Jaha! då va det dax för guldstrid och dom sista fyra omgångarna i Allsvenskan.
Jobbigt värre om du frågar mig som håller på Djurgården. Djurgården ligger på andra plats med lika många poäng som IFK gbg som leder på bättre målskillnad.

AIK och Kalmar ligger bara ett poäng efter dom två ledande lagen och bara två poäng efter ledarna så ligger regerande mästarna Elfsborg tre poäng efter ligger Halmstad. Det är totalt 12 poäng kvar att spela om för alla lagen. Vilket i teorin skulle innebära att 11 lag har möjlighet att vinna poäng mässigt sett.

men man kankse ska bortse från dom fem sista lagen av dom.
vilket skulle innebära att Djurgården, Göteborg, AIK, Kalmar, Elfsborg och Halmstad har chans att vinna guld.
Nu känns det ju iof väldigt skönt att Djurgården har sett till tabellen ganska lätt avslutning med två botten lag två som håller till på nedre halvan.

Så nu hoppas jag att allt går som det ska
vore skit kul att få fira guldet med hela stora familjen i stockholm efter att ha besegrat BP på stockholms stadion med fulla läktare och ett fint guld tifo.

Och efter det få festa hela natten lång och sjunga denna sång.

Alltid Oavsett, förevigt Djurgården!


1 vecka och 3 dagar i Frankrike

Nu när jag har gjort mitt första inlägg måste jag ju skriva om nått annat det här va ju kul.

Det får bli min senaste tripp ner till Frankrike.

Den senaste tiden har jag jobbat lite extra hos en kompis till familjen medan jag letar efter ett stadigt jobb. Nu råkade det vara så att han jag jobbat åt har en pappa vilket inte är helt ovanligt att man har. Den här pappan vid namn Sverker skulle segla upp en ny inköpt båt från Port St Louis i södra Frankrike till Sverige och stockholms fina skärgård. Och det råkade vara så att han inte hade något att segla med och var i behova av sällskap och hjälp. Vilket fick Henrik att rekomendera mig som ändå inte har något speciellt att göra. Viklet lät helt klart intressant.
 
Ja men ni fattar själva en kille som älskar sol, värme och öl. Som dessutom inte har för mycket att göra måste ju bara nappa på att få åka på semester mitt i början på den kalla hösten. Jag ångrar inte en sekund at jag åkte ner. förutom att jag lärde känna Sverker en väldigt skön karl som har vart med om mycket roligt som man fick höra en hel del om, så fanns det gott om fina fransyskor att kolla in, ölen var billig, det va 28 grader varmt på dagarna, sol och jag behövde nästan inte göra någonting och fick dessutom resan betald.

Den enda igentliga kostnaden för mig var på 1000 kr p.g.a. att jag var tvungen att göra ett tillfälligt pass på Skavsta flygplats för att jag tagit fel hemmifrån. Klantig Ejlert.

Nu blev ändå inte själva seglingen som vi tänkt oss. För andra dagen på dom Franska kanalerna så gick vevstakslagret sönder och utan det så kan man ju inte gå med någon kraft uppförkanalerna. Så vi fick stanna på första bästa ställe ringa efter mekaniker och fråga om möjlig hjälp. Motorbyte var nästan ett måste vilket skulle ta upp till 10 dagar enligt mekanikern för motorn skulle levereras från Spanien. Och så länge kunde jag inte stanna på en och samma plats det hade blivit tråkigt i längden. Så jag njöt av livet i några dagar med sol och billig öl. Nu är hemma igen lite brunare och lite nöjdare.

simma lugnt kisar!
image3

Nu har tanke blivit verklighet!

hej alla kära läsare, även om jag nu i denna stund tvivlar på att det finns så många.

Nu har en tanke jag haft länge blivit verklighet.
tanken fick jag efter att jag kankse lite för mycket hänger på vivvis blogg.
sen har man ju också hört från alla håll om hur stort blogg är nu och man har ju helt klart blvit nyfiken på att testa grejen själv.

att det blev verklighet är nog också det lite tack vara min goda vän vivvi som fick mig att testa iaf när jag nämnde för henne att det verkar intressant.

så nu får jag väl ta chansen när jag har den och kan skriva vad jag vill att tacka veronica för hennes övertalningsförmåga.

men medans jag nu funderar på vad jag ska börja skriva om så får ni hade så bra.

so long dudes!

image2

RSS 2.0