COMEBACK!

hejsan!

Oj, nu känns det som att det var en evighet sen jag skrev ett inlägg.
Har tänkte flera ggr när jag stått och målat på det där huset, som föresten snart e klart, =) att ja det här ska jag skriva om när jag kommer hem. Men när man kommit hem så har lusten att sätta sig att skriva helt försvunnit av ena eller den andra anledningen.

Nu är det den där veckan då jag dom senaste 12 åren haft 1 veckas uppehåll i skolan och haft höst lov.
Men i år har jag ju inget. Det känns för mig lite konstigt när alla andra tycker det är så skönt med lov, och jag får skulla mig själv som inte skaffat något fast jobb än, när jag får väta och se vad det blir för väder så jag vet om jag ska vara ledig eller om jag kan sticka och måla. Lite konstigt känns det också när man snackar med någon kompis som har lov om vad dom har gjort hitills och dom säger att dom just kommit in i lov tempot när man inte ritigt orkar hålla kolla på vilken dag det är och tiden bara rusar förbi än.
Den känslan har jag nu haft i några månader, när helg på helg störtar förbi och det känns som det inte ens finns någon vardag.

Nu har jag just kommit hem från dagen måleri och hoppas att jag ska bli klar med det där huset senast på fredag om väder tillåter, vilket skulle ge ett skönt klirr i kassan.

Hoppas det fortfarande är någon som orkar ta sig in på bloggen min för att kolla om jag skrivit något nytt.
ps. ska försöka uppdatera lite oftare nu. ni får tjata på mig om jag glömmer bort mig.
hade så bra så länge!

Hej!

Hejsan Hejsan Hejsan!
Måndag igen. Tur att det inte har vart en jobbig sådan då.
Pga. det dåliga vädret så har jag inte kunnat måla på huset, istället så har jag vart hemma ringt runt och kollat lite jobb, spelat monopol, hjälpt till hemma och lagt nät. Jag har kommit fram till att monopol på datorn är riktigt kul faktist.
1. man sliper räkna pengar
2. man slipper flytta pjäserna
3. inga dåliga förlorare förutom mig, så jag kan ju svära hur mkt jag vill utan att någon klagar =)
4. man vinner oftare

Hur har helgen varit då Eje?
Eje: jo den har vart bra. Den blev som vanligt inte alls som jag tänkt mig
Vadåra?
Eje: nej men jag skulle ju va nykter iaf på fredagen hade jag tänkt.
men när det ringer 2 trevliga polare och fårgar om dom får komma in till mig och dricka Öl kan man ju inte säga nej. Sen visade det sig att grannen hade fest plus att Erik lånade mig 500 kr.
Det slutade med att festen hade flyttats över till mig nästan, Grannen skrek på övervåning att vi skulle dämpa oss, någon däckade på min toalätt och spydde i grannens golv. Sen skickade jag ut alla och gick med Anton, Emil och Robert till statoil. På vägen råkade jag även lägga en Pizza på kyrkogården och bråttas med en buske efter att Anton knuffat in mig.

Lördagen blev lugnare när jag hängde med Robert och Anton på dagen och sen drog runt med Emil och Anton på kvällen. Den slutade hemma hos Emil där jag och han satt och spelade Monopol på datorn till halv 3 på natten

Har ni haft en bra helg då?


MVH Spejje The man!


Dax för lördag då!

Tjena igen!
Nu har det gått en dag sen min story om början på förra helgen.
Så det är väl bäst att jag fortsätter då innan det är ny helg och nya äventyr.
Lördag morgon va det dax att plocka ihop sakerna rensa hytten och bege sig av båten och ombord på bussen som stod och väntade vid terminalen. Fatta skönt att slippa tunnelbanor och skit en sån här dag.
På väg mot Norrtälje försökte vi får våran schafför att stanna vid mac donalds strax utanför Stockholm.
Men han hade "inte lust" vad är det för jävla schafför som får pröjs och inte vill ge oss föda.

Men iaf dom som var allra hungrigast blev avsläppta vid donken i Norrtälje och fick ta sig bäst dom kunde därifrån.
Jag gick av vi flygfyren där öveiga Norrtälje resenärer gick av. Sedan tog jag en promenad i den sköna friska höst luften. Jäkligt skönt att det va bra väder när man va sliten, det blev man liksom gladare av =)
Jag tog svängen förbi en bankomat för att se om det möjligtvis fanns lite slantar kvar på kortet.
LYCKA! det fanns ju nästan 400 kr kvar. Sen gick jag upp till Erik för att hälsa på honom, få med honom och käka kebab och sedan gå hem för att vila lite innan busssen gick.

Erik och Patrik hade massor att berätta. Det hade ju blivit bråk i helgen och Erik såg lite svullen ut Patrik sprucket revben och ont i höften. Villka killar va! Nej tur att man oftast håller sig undan från bråk eller iaf är så full att man inte kommer ihåg det.

På bussen träffade jag Viktor som tydligen också hade festat dagen innan för han var trött och såg ganska sliten ut. Så vi bestämde oss för att ta det lugnt kolla lite på fotboll när Sverige ändå skulle spela och kankse ta någon bira. Det gick åt skitan. För halvägs hem ringer Marcus och säger att han Ture och några till sitter nere i Tomta och dricker grogg och ville såklart ha dit party folket från Björkö.

Så efter lite om och inte så mkt men var saken nästan biff. Vi skulle bara snacka med bror min först så han kunde köra. Han var inte så svårövertalad, så lite senare på kvällen var vi på väg mot Tomta. Gud så mkt bättre allt kändes när första biran var avverkad. Och innan vi hade hunnit fram var 3st slut. GOTT!
När vi kom fram blev det av att hälsa på allt folk. Gusten var u så full att han lyckades övertala Love om att öra hem han direkt för han va så Packad och vill bara hem och sätta på "kärringen" som han uttryckte sig. När vi kom in var dom som var där Marcus, Ture och Gåvan så paclade att festen var fixad förutom dom var Jossan, Isa och Anna där. Efter någon halvtimme timme så hade Gåvan däckat och Anna försvunnit.
Sen var det ju bara att försöka komma ikapp. Efter några timmar var det lite småberusat skulle man kunna säga. Minttun värmde, Kaffekasken var god och Ölen var det inteheller någe fel på.

Av någon anledning så fick vi för oss att åka hemmåt mot Björkö och joina Marusmgänget, folket därifrån började ju bli trötta och Ture som vill gå till Älmsta behövde komma hem. Så vi fick tag i Nicke som kom och hämtade oss, körde oss till Älmsta där vi dumpade Ture och betaldade innan han körde oss till Marum.
Där kan man säga att sista pusselbiten togs fram och sattes på plats. Det blev Wiskey och kaffe Sprit och mer öl för hela slanten. Love däckade när han skulle ut och röka Anders och Kenta som bara drack 3,5 or gick hem dom va lugna Jag, Viktor, Matte, Larsson och Hasse tankade i oss och han nog bli ganska fulla för minnet är lite suddigt. Vi fick iaf skjuts halva vägen hem av Larsson när som skulle åka.

Jag gick hem till Viktor och skulle sova. Innan vi somnade framförtvn så bestämde vi oss för att gå ut och göra oss av med lite onödigt innehåll. Så fick man in lite spykrök på schemat den här helgen också.

det var allt för den helgen. Söndagen var bara en plåga där man först var tvungen att åka och hämta Love på morgonen nere i Marus och Sen efter några timmar ner till Tomta och hämta bilen och sen hem och inte lyfta ett finger på resten av dagen.

hade bra guys & girls

Kryssning!

Tjena igen! Då var jag tebax med fortsättningn på helgen!

Torsdag eftermidda vid 2tiden mötte jag upp Niklas H och Niklas J vid bussstationen för att ta bussen in till Stockholm för avresa med resten av laget, vi skulle totalt bli 25 party sugna man på vår resa.
Redan på bussen joinade Nilsson, Robert, Och Hampus. Vi kom till färjeläget redan strax efter 3 vilket betyder at vi skulle få vänta mins en timme på alla andra i laget.
Jag, Niklas och Niklas var första man som tog en bira vid Färjeläget.
Resten av laget droppde in vart efter och till sluta att alla i baren på terminalen och väntade på dom 3 sista gubbarna som skulle komma innan vi fick kliva på.

När alla kommit på så var det dax för taxfree och middag. Jag handkade på mig en flaska Sex on the beach, &pack smirnoff och en låda Beck. Sedan följde förkröket i hytten och mycket rök på deck.
Så mycket mer kommer jag inte ihåg av första kvällen det blev liksom en liten block out. Jag och Nilsson vaknade 4 på morgonen iHytten och ingen av oss visste när eller vaför vi gått och lagt oss. Jag kommer ihåg att det lektes lite jag har aldrig i hytterna natten innan vilket spårade ur lite. Jag blev osams med Fido vilket ledde till en Rak höger i mitt öga. Tur att man var så full att det först gjorde ont när man kom hem från kryssningen.

Dag nummer 2 börjar klockan 8:00 av att lagkaptenen ringer på hyttelefonen och berättar att det är morgon krök i deras hytt. Halv 9 sitter nästan hela laget och super igen. Det dricks Smirnoff, Vodka, Bira och Minttu.
God frukost för det var just var det blev för min del. Jag käkade bara en liten pizza bit i caffeterian någon gång under dagen. Efter morgonkröket så skulle dom flesta iland och roa sig ett tag.

Jag, Robert, Nilsson, Niklas J, Hampus och Niklas H skulle gå till donken hade vi tänkte. Dumt val.
Det var snö/regn/storm och typ nästan minus så det bara piskade i ansiktet och var blött överallt. (dom andra tog taxi) I Hörnet på första kvarteret gick vi in för att fråga efter vägen och köpa lite färdkost. Det var tydligen 4 km dit, så Jag och Nilsson vände och gick tillbaka till båten istället sugandes på färdkosten.

När vi kom på njöt vi av värmen och biran i sängarna på hytten och snackade lite skit. När alla var ombord så var det dax för bubbelpoolen, Bastun och yttligare någon bira. Vi träffade ett konstigt jävla par på båten med.
Hon var nästan brutal och värkade vara kaptenen i förhållandet och han en snäll liten göteborgare som inte hade nått att säga till om. Men han verkade nöjd en då. Om jag inte mins fel så var han föredettamilitär och typ ju-jutsu proffs eller nått han visade oss några riktigt grymma grepp iaf. synd att minnet är lite suddigt.

kvällen slutade vid 4/halv5 på morgonen någon gång i rätt säng och hytt den här kvällen iaf. Nästan lika galen som den första fast kommer ihåg mer.

Någon som mer är värt att nämna var att vi träffade en skön kille som hette Manne från dalarna som drog runt med oss, mest Nilsson och bjöd på sprit och filmade kalaset på sin mobil. ska bli kul att se dom filmerna.

Vi kom iland kl 9 på lördags morgonen trötta och slitna. Men min helg slutade ju inte där.

Ett tag sen!

Hej alla läsare!
Jag får ursäkta att det tagit ett bra tag mellan dom här senaste inläggen.
Jag har igentligen ingen bra anledning att skylla på heller. Jag har väl festat bort tiden som vanligt och sen varit för slö.

Men iaf nu är jag här igen och hoppas alla är glada =)
I helgen har det hänt ganska mycket för min del. Det börjar igentligen redan på onsdagen. (Bra där Eje)
Det är en helt vanlig vecka dom flesta går i skolan eller jobar eller gör sin plikt i lumpen.
Jag var in till min lägenhet i norrtälje för att köpa en ny tv-möbel, så det ägnade jag större delen av den eftermiddagen till. Den passar ganska bra där i min lägenhet. (lovar att lägga in en bild på det sen någon gång)

Efter det här så stack jag så fort som möjligt hem till Erik & Simon, Patrik va såklart också där som vanligt.
Tanken va väl en slapp nykter dag innan det bar av på kryssning, slapp blev det men inte helt nyktert. Vi satt i soffan, eller jag och Erik låg i soffan, Patrik och Simon tränade. Vi tänkte kolla på en film och slappa en jag var hungrig så vi drog till Pizzeria Esplanden. Jag tog en kebabrulle (riktigt goda) sen blev det film. Men Erik och Patrik har en viss förmåga att vilja sälja massa saker hela tiden. Det började med att patrik bjöd på några klunkar bira. (carlsberg export på flaska) Taskig hur sugen blir man inte på mer sen. Så dom sålde ett par till mig som jag satt och drack på samtidigt som vi kollade på någon komedi som var halv bra.
Jag lunkade hem vid strax efter 12 någon gång efter en trevlig kväll med polarna.

Fortsättning följer om kryssningen för dom som pallar att läsa
tja så länge!

Tvungen!

Hejje!
Nu är jag här igen på Begäran av en kompis som ville ha någon att läsa, så hon kunde får ett uppehåll i sitt pluggande.

Fan vad jaghoppas på at det inte blir massa minusgrader nu asså. Det var fett kallt att stå i skuggan på stegen och måla idag. Därför va det extra skönt när jag bytte sida av huset på eftermiddagen och solen dök upp.
Det blev gensat varmt och skönt, man kunde till och med ta av sig till t.shirt. grymt skönt!

När det är bra väder blir jag genast på bra humör, vilket i sin tur gjorde att jag jobbade lite längre en vanligt, vilket i sin tur fick mig att tänka på att jag måste skriva upp mina arbetstider jag har gjort efter det här.

Nu närmar sig kryssningen coh i morn bär det av in till norrtälje för att tillbringa natten i lägenheten.
plus att jag ska hämta en ny hylla till min tv som jag köpt via annons idag. Kul får vi se hur den passar in =)

Hockeyn har ju dragit igång igen även på lokal nivå lästa jag i den komunala tidningen idag.
vilket innebär att jag snart måste ta mig upp till sportcentrum och checka in någon match. kankse hittar man några snygga tjejer att kolla på för matcherna brukar ju inte vara så bra plus att man alltid råkar ha ögonen på något annat än matcen när det sker någon tufftackling eller kul grej på isen.

Om det är någon som känner för att förgylla min kväll i morgon kan någon höra av sig. kul med sällskap. Annars lärjag ju iof hitta på något annat.

Men nu orkar jag inte det här längre. känns som man gjort sin plikt för idag.
Hoppas ni blir nöjda och lämnar någon form av kritik.

Tjaaarå!

Plitken kallar

Hej igen allihop!
Ny vecka, nya äventyr. Idag har jag stått i det friska men inte allt för behagliga höstvädret, lyssnat på p3 och puttsat på det där jävla huset igen. Men det är ju inte allt för illa i och för sig, för jag råkar ju vara en av dom som tycker det är så himla skönt när hösten kommer. Luften blir så mycket friskare och även skog och natur får en fin färg. Sen kan man ätligen dra på sig en skön tjocktröja och även jacka utan att man svettas fö mycket.

Sen som sag förgyller ju också P3 min dag med sina sköna programm där christer är det absoluta favorit programmet.

Senare i veckan, närmare bestämt torsdag bär det av mot nya äventyr igen när jag och hela överiga Väddö's senior trupp tar ena siljafärgan på en 36 timmars kryssning till Helsingfors och tillbaka. Jag måste erkänna att jag har vissa förväntningar på den resan. Samtidigt som det finns en känsla av att det inte alls kommer bli den sucsee jag hoppas på. vi låter tiden bestämma det.

Sen har jag inte kunnat låta bli att tänka på den där  dödsmisshadeln som ägde rum på kungsholmen i helgen.
Alltid hämskt när sånt händer sepciellt när det är folk i den åldern som står för det. Det som gör saken så illa som det faktist va är att dom var så många mot bara en. Och att dom fortsatte efter att han har gått i backen.
min åsikt om man nu ska bråka överhuvetaget är att någon som gått i backen ska lämnas. Han har ju för fan ingen chans att försvara sig då om det nu va bråk han ville ha. Också illa att så många såg det utan att göra nått åt saken.

Om det var min kompis jag sett blvit överfallen så där och sedan dött hade jag mått jävligt dåligt nu om jag inte hade ens försökt göra nått åt saken.

Det var nog allt för mig idag nu ska jag lyssna på upplösningen av allsvenskan på webbradion.

Ni som också läser min blogg av någon anledning skulle ju kunna vara snälla att lämna någon liten kommentar efter bara. Är så mycket roligare att skriva om man får Kritik på det man skriver. Spelar ingen roll om det är possetivt eller negativt.

Tack på förhand
So long dudes

Jag är nöjd!

Hej läsare!
hoppas att helgen har startat bra för er!
Själv ligger man hemma på sängen och försöker ta mig kraft till duschen för jag la just märke till att jag luktar jävligt illa efter gårdagens bravader. Igår va det dax för fest igen äntligen fredag och ny Söderbykarls fest tyckte jag.
annat tyckte vissa kompisar som inte fattar varför jag inte går på krogen iställt för dom där sunkiga lokalfesterna med småttingar på som dom uttryckte de.
Jag fick med mig Jens iaf. Och vad rycktena hade sagt så va det riktigt mkt folk som skulle komma på kvällen.
Innan jag kunde börja dricka var jag tvungen att hämta Jens och bira i Norrtälje. Sen bjöds det på tacos hemma hos Jens. Fan va gott!

Sen när vi kom upp på festen va det fullt ös på en gång.
Man såg ju som vanligt till att va ganska redig när man kom. Ryckten stämde också det va fult med folk, massa snygga tjejer  tyvärr endel pojkar också.

Det var av någon anledning inte samma dj som vanligt. men det visade sig vara en bättre. så det va bara bra musik hela kvällen typ. Gratulerar fest crewt. Vi festade iaf jrnet till klockan blev 1 och dom stängde. Sen vandrade vi den långa vägen på 200 meter hem till Jens. Han åt mackor jag drack jucie. jag somnade på sängen innan han hann bädda den som som en stock till jag vaknade klockan 6 och mådde SKIT. hade grym huvudvärk och mådde dåligt. Gick upp på toa gjorde mitt, väckte Jens bad han om 2 alvedon osmnade om och vankade inte fören halv 11 av Jens stora men ändå lilla hund som sprang in i dörren typ.

Sen har man lyckats göra sig ovän med Vivvi också tror ja.
Imorse satt jag och chattade och bakfylle skrattade åt allt med Jens. Det uppskattade inte Vivvi när vi kom in på ämnet Våldtäkt helt plötsligt och jag kunde fortfarand einte vara säriös. dumt gjort kanske. Men vad gör man inte när man är bakfull. Hoppas hon inte blev för sur bara.

Nen nu ska jag nog ta mig till ducshen iaf.
men vi hörs grabbar och tjejer.
Ciao

Eje vs Vivvi

Hej! Idag tänkte jag bevisa för er att Vivvi har mer sorhetsvansinne än mig.
Och där med större chans att bli värdens näsa diktator.

1. Vivvi har börjat planera revolt på skolan.
2. Hon ska förstöra för en spec folkgrupp (spanska eleverna på hennes skola
3. Hon har börjat värva medlemmar och anhängare (Max)
4. Hon bestämmer när jag ska blogga.

HaHa nu e jag nöjd för tillfället tror jag
nu har man fått sätta henne på plats idag igen
=)
puss på er


Blivit ond?

Hej igen! då har det blivit kväller och jag har fått en speciell känsla.
Jag tog nyss en paus från datorn och satte mig si soffan och käkade glass med familjen.
mmmm så got det var med blåbär chokladsås ocg glass.

Problemet kom när jag satte mig här igen.
Jag blev helt plötsligt en ond människa! jag pratar med Vivvi och vad jag än säger till henne så måste jag vara drygt elak. Mohaha.

Undra vad det beror på? Glassen eller Tröttheten? Eller kanske fronda i högtalarna?

En posstiv grej är ju at DIF ihockeyn ikväll.

En lite mindre kul grej var att jag och mamma inte hittad enågon svamp idag när vi var ute i skogen.

En liten roligare sak var ju att det bara är 3 dagar kvar till helg och massa fest igen.

God Natt homies!


Helt vanlig men ovanlig!

Tjänna fans!
Idag har väl vart en heltvanlig, men ovanligdag.
Jag skulle in till norrtälje och fixa tandställning och för hoppningsvis för sista gången. Det är vanligt.
sen skulle jag panta coca cola backar åt mamma. Sen var jag på banken och fixade hyran.
Sen så skulle jag äta lunch tänkte jag så jag ringde typ alla jag kände för att få sällskap, men mina tråkiga kompisar låg och sov, hade redan käkat, hade lektioner eller hade inga pengar. BOOORING!

Så jag fick åka ner på stan själv och sätta mig på dejvan som jag brukar när jag är själv.
Jag beställde en roslagen utan ägg och satta mig på stolen närmast dörren för att kunna spana in alla fina flickor stan hade att erbjuda när dom passerade resturangen. På bordet framför mig så satt det en alkolist/narkoman.
Från början såg han nästa ut som en vanlig svensson som satt och skulle tugga i sig sin goda kebabtallrik som faktist är väldigt goda Djevan som resturangen heter.

Men efter efter ett tag började jag misstänka att han inte var så vanlig som jag trodde för han lutade sig väligt konstigt, såg trött ut och orkade inte ens torka bort såsen från hakan. Sen när servitisen kom och skulle ge honom en servett så förstood jag att han var klart påverkad av någonting för han började sludra lite och fattade inte vad han skulle göra med servetten som han just hade fått i sin ena hand.

Jag försökte återgå till min pizza som just hade ställts på bordet, men hela tiden gled min blick upp mot mannen.
efter en liten stund hörde jag ett ljud. Mannen hade vinglat till lite och stött i krukan i fönstret.
Men det gick inte lång stund innan jag hörde ett krasch. Jag reste på huvudet och såg då att han hade däckat i hop och vält den stora vasen i fönstret.

Det blev genast en massa liv runt om kring. Folk va snabba fram och försökte hjälpa till men dom fick inte liv i honom och anbulansen tillkallades. Och efter en stunds försökt fick dom entligen killen att öppna ögonen. han var inte medvetslös för han andades hela tiden och hade puls. Det lyckades jag snappa upp från allt folk runt omkring honom som hade enligt mig gjort ett bra jobb för att hjäälpa honom.

strax efter att dom kört ut honm till bilen på bår så gick jag där ifrån, jag hade tappat lusten att käka upp det sista på min pizza. Jag tänkte lite på vad jag sett och tyckte mest synd om grabben som förmodligen hade lagt ut 70 kr av hans inte allt förstora budget på en kebabtallrik som han inte ens hade ätit hälften av.
Kan inte vara så ofta som han har råd att käka ute. Det såg däremot som han var relativt road över all uppmärksamhet och ompyssling som han fick av anbulansförarna när han rullades ut. killen var nog mellan 35-45 år gammal och hette Nilkas fick killarna fram när dom kollade i hans plånbok.

Nu får det vara slut på det här innan man blir trött på att läsa det.
får skriva om nått annat snart istället.
tjo på er så länge


Härskarinna!

Hej trogna fans!
Idag har jag jobbat på dagen! det blev av att städa ur en fest lokal och sen diska i 2,5 timme.
Men som vanligt när jag jobbar så förädlar P3 min tillvaro. All heder åt dom.
När jag kom hem har det vart så att jag fixat med elen i pappas nybyggda grage som han vill få klart.

Nu när jag väl är inne i huset och sitter vid datorn i vanlig ordning, så visste jag inte alls vad jag skulle blogga om idag. Men så började jag prata med Vivvi igen och hon viste tydligen precis vad jag skulle göra vid datorn så hon delade ut order till höger och vänster till mig. (jag tror visst det bor en liten diktator i henne)
Men det var ju possetivt på några sett. Jag fick ju nått att blogga om och sen så fördrev jag tiden på nätet lite till.

Men nu när man väl ska börja Blogga blir man populär igen och tjejerna bara öser på med alla möjliga saker.
Eller  iaf mina tre favoriter Vivvi, Josse och Linn. Nu har två loggat of och jag sitter här och har tappat all insperation som jag hade för en halvtimme sen. Det var ju lite synd.

Jaja sov gott då dudes
Hejdå Hejdå

RSS 2.0