Do it man, Come on do it!

Skön nu har jag äntligen fått det gjort. Min mamma var i i helgen och hälsade på och hjälpte mig tapelsera om i vardagsrummet. Och jag måste säga att nu när det är klart så känns det som ett helt nytt rum. Det är nu fyllt av en varm, gul färg. Mamma kom också med förslaget att jag ska flytta in våran bruna hörnsoffa från dom hit in. Och jag tror den kan matcha färgen på väggarna ganska bra. Måste säga att även om själva tapelseringen i sig inte håller värdsklass så känns det helt underbart najs nu när det är klart i alla fall.

Det känns på något sett som jag har mer flow på det mesta i min tillvaro nu än jag hade under 2008 och bortsett från att jag är ganska trött nästan hela tiden och har endel huvutverk så mår jag fantastiskt bra just nu (känns det som)
Och till råga på det så har ju mitt kära Djurgården börjat vinna igen. 5 raka vinster och en slutspelsplats inom räckhåll. Keep up the good work. Dessutom införskaffade jag mig biljetter till Djurgårdens resterande 5 hemma matcher på Hovet igår ska bli kul.

Nästa vecka kommer min Farbror och kusin upp till Stockholm. Ska bli kul att se dom igen. Det är det alltid. Och som jag tolkade det så ska vi nog hitta på något skoj tillsammans. Mer detaljer kanske följer upp efter nästa vecka.

Det ända jag inte är riktigt nöjd med just nu eller en av få saker i alla fall är ju att jag är ganska dålig på att uppdatera mig här på bloggen. Men då andra sidan när jag skriver känns det som jag har mer vettiga saker att bjuda på.

I morgon ska jag också påbörja någon form av rehabeliterings-träning som jag skrivit upp mig på här på det närliggade Gymmet. Ska bli skönt att få röra lite på sig och få igång den här slöa kroppen. På torsdag ska jag på ögon undersökning på st: görans. och till helgen blir det Djurgårdsmatch och förhoppningsvis någon form av festligheter.

Ha det gött så länge.

Torsdag på landet!

Då var man här igen. En stund för mycket framför datorn och man blev lite sugen på att skriva.
Jag befinner mig på landet ute på Björkö och kom ut hit igår kväll. När man väl kommer hit åker alla andra iväg. Har vart själv hemma tills för någon timme sen. Pappa åkte och kollade på jobb i stan, Mamma åkte på mässa, Lillebror Love är hos sin tjej i kungsängen och Syrran är hemma hos sig i Norrtälje.

Så vad gör man då ute på landet helt själv en onsdag. Ja inte så mycket om jag ska vara ärlig. Jag har mest suttit och kollat efter bra spelvärde på internet. Sen har jag inätt mitt kollade av Sopranos. Nu sitter jag i fotöljen och kollar på Antikrundan med Pappa samtidigt som jag lyssnar på SAIK - Djurgården på webbradion.

I veckan var jag och såg på Hockey igen för första gången på länge och det var ju en fröjd att se att Djurgården faktist kan spela Hockey trots allt.

Nu till Dig Vivvi. Fördriva tiden 1 timme på pressbyrån i Näsbypark är inte så svårt.
Det brukar gå 1 kvar till att göra mina spel i spelhärnan sen så snackar man om dom nya filmerna i videohyllan, Dricker varmchoklad käkar en korv och snackar om allt möjligt med Sanna som brukar jobba eftermiddags passet på vardagar. Och det är ju ett perfekt sett att få lite sällskap när man känner sig lite lonley hemma i lägenheten.
Du kanske ska följa med mig dit någon gång man kan ha riktigt trevligt =)

Hoppas ni får en bra helg. Själv ska jag träffa lite folk jag umgicks med i sommar som kommer ut hit.
Kanske käka lite gott och även ta ett par skär på isen om Mamma plockar med mina skridskor hem ikväll..
Peace!


8/1 - 09

Okej då har man sackat efter igen. Börjar bli en vana. Första inlägget för mig år 2009, och jag vill bara böra med,,,
AAAAAAAAaaaaaaaahhhh, Fuuuuuuuuuuck, Shhiiiiiiiiiiit och Piss. Jag har just vart och hämtat Davids bil i Norrtälje eftersom jag ska låna den medan han och Malin är utomlands. So far so god. Sen stod jag och hängde på pressbyrån i 1 timme lite drygt innan jag bestämde mig för att åka till systemet och köpa några öl som jag kan smutta lite på ikväll.
När jag sen kom hem från Centrum och ska parkera så är det något JÄVLA PRAKTMONGO som har ställt sig på min parkeringsplats. ååååååååå! Jag blir så förbannad på sådant. När jag ska ta reg nummret för att skicka till trafik upplysningen så ser jag att det är ett utländskt jävla nummer och sånna finns ju inte i den svenska databasen.
Så nu står jag på besöksparkeringen och det kostar massa pengar. För att p-bolaget som man ska ringa har bara telefon tid mellan 10-16. Blir man inte bra jävla trött ibland.

Nu har jag hunnit lugna ner mig lite i alla fall och sitter i mitt kök och suger på en Corona, har ju helg nu.
i morgon ska jag nog gå till frisören och sen in till stan och köpa mig ett par byxor jag kollat in ett tag.
Och om jag har tur så kanske närsta inlägg blir något gladare här.

Ha en bra helg!

RSS 2.0