Bloggblogg!

Tjena då var jag här igen.. såg just att det där med 1 inlägg i veckan inte har ungerat så bra för mig. Blir snarare 2-3 veckor imellan varje inlägg. Men det får duga. Vet inte varför tycker det är kul när det väl händer men finner dock inte motivationen så ofta. Det kanske är så att jag bara är slapp av mig.

"Det är tuffa tider för endel, endel drömmare". Är det inte så den där texten går med Per Gessle, Som jag för övrigt inte är så förtjust i. Allt det han presterade med gyllenetider har jag ju i och för sig lyssnat igenom ett par gånger hemma på våran uteplats under sommarn med några vänner och lite alkohol.

I alla fall. Just nu är det tuffa tider. I alla fall ekonomiskt. Och drömmer det gör jag varje dag om att vinna massor av pengar och kunna sedan kunna ta allt med en klackspark igen istället för bara nästan allt. Bölrjar bli lite smått desperat av pengar. Jag kan ju försöka sälja mig?  haha. Vann i alla fall 89 kl igår det är ju åt rätt håll. Hoppas på lite mer ikväll.

Hade bestämt mig för att vara kvar i stan i helgen men det blir nog nu inte så.. Billigare på landet. Sen rycktas det om att vi ska spela hockey på isen. och det är ju så kul =) wiee.. Vet inte om jag skrev det senast men kollar på Sopranos nu. Och har snart hunnit med halv 4 säsongen. Annars har det vart lite av varje i min vardag.
Förra veckan var kostsam men kul. Jag såg magnus Betnér's Tal till nationen i Tisdags och det var värt varenda krona.
Sen blev det någon bira efter det. Mycket komunal åkanda förra veckan då jag var inne på krogen och åt med familjen och kollade på Tre kronor mot Ryssland 2 andra dagar..

Rehabträningen som påbörjades för några veckor sedan går bra. Jag känner mig redan i lite bättre fysisk form..

Nu ska jag inte råka ut er någe mer.
Ta det lugnt ochvglömm inte. Kämpa!

RSS 2.0