Kul att ha kul!

God afoton gott folk!
Skit nödiga?... Nja inte jag heller. Men dock ganska mätt.
Jag har haft en skön dag på jobbet med lagom lite att göra. Soft förmiddag med 2 jobb och lika så på eftermiddagen.
I morgon vet jag inte hur den ser ut men svårt att se att den skulle vara jobbigt. Efter jobbet idag så var jag på träning igen efter 2 veckors vila pga. förkylningen.

Och måste säga att det gick väldigt bra. Det Känns bra i hela kroppen. Fast jag varit sjuk så hade jag inte tappat ¨så mycket. Och den lilla kondition jag byggt upp kändes nästan bättre än innan. Efter det possetiva läkarbesöket igår så känner jag att jag kanske också vågar ta i lite mer än innan och hela jag känner mig jävligt possetiv just nu =)

Men Så hamnade jag nere på Pressbyrån och skulle spela som vanlligt. Och såklart var jag tvungen att disskutera både det ena och det andra med Sanna. Vi har väldigt olika åsikter om allt. Hon tycker jag är konstig och jag bryr mig inte, Det har man ju fått höra lite väl ofta. Lite grann som vardag liksom. I alla fall så kom vi in på Tråkiga människor ett tag och att det värsta som finns är "skitnödigt" folk. Sånna som inte kan slappna av. sånna som hela tiden är spända och rädda för allt. Som inte kan ta ett skämt eller som bara är FÖR säriösa hela tiden. Så här nedan tänker jag länka till några mindre "skitnödiga" saker som man kan kolla på om man har humor och inte är för pissnödig.


http://www.youtube.com/watch?v=-p7Yg0RtaKs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7T3xI_vHFzI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_yxItSXq1MU

http://www.youtube.com/watch?v=OfSooL1C4ig&feature=related


Skratta rå! Det e ju kul För Faaan.... =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0