Dax för lördag då!

Tjena igen!
Nu har det gått en dag sen min story om början på förra helgen.
Så det är väl bäst att jag fortsätter då innan det är ny helg och nya äventyr.
Lördag morgon va det dax att plocka ihop sakerna rensa hytten och bege sig av båten och ombord på bussen som stod och väntade vid terminalen. Fatta skönt att slippa tunnelbanor och skit en sån här dag.
På väg mot Norrtälje försökte vi får våran schafför att stanna vid mac donalds strax utanför Stockholm.
Men han hade "inte lust" vad är det för jävla schafför som får pröjs och inte vill ge oss föda.

Men iaf dom som var allra hungrigast blev avsläppta vid donken i Norrtälje och fick ta sig bäst dom kunde därifrån.
Jag gick av vi flygfyren där öveiga Norrtälje resenärer gick av. Sedan tog jag en promenad i den sköna friska höst luften. Jäkligt skönt att det va bra väder när man va sliten, det blev man liksom gladare av =)
Jag tog svängen förbi en bankomat för att se om det möjligtvis fanns lite slantar kvar på kortet.
LYCKA! det fanns ju nästan 400 kr kvar. Sen gick jag upp till Erik för att hälsa på honom, få med honom och käka kebab och sedan gå hem för att vila lite innan busssen gick.

Erik och Patrik hade massor att berätta. Det hade ju blivit bråk i helgen och Erik såg lite svullen ut Patrik sprucket revben och ont i höften. Villka killar va! Nej tur att man oftast håller sig undan från bråk eller iaf är så full att man inte kommer ihåg det.

På bussen träffade jag Viktor som tydligen också hade festat dagen innan för han var trött och såg ganska sliten ut. Så vi bestämde oss för att ta det lugnt kolla lite på fotboll när Sverige ändå skulle spela och kankse ta någon bira. Det gick åt skitan. För halvägs hem ringer Marcus och säger att han Ture och några till sitter nere i Tomta och dricker grogg och ville såklart ha dit party folket från Björkö.

Så efter lite om och inte så mkt men var saken nästan biff. Vi skulle bara snacka med bror min först så han kunde köra. Han var inte så svårövertalad, så lite senare på kvällen var vi på väg mot Tomta. Gud så mkt bättre allt kändes när första biran var avverkad. Och innan vi hade hunnit fram var 3st slut. GOTT!
När vi kom fram blev det av att hälsa på allt folk. Gusten var u så full att han lyckades övertala Love om att öra hem han direkt för han va så Packad och vill bara hem och sätta på "kärringen" som han uttryckte sig. När vi kom in var dom som var där Marcus, Ture och Gåvan så paclade att festen var fixad förutom dom var Jossan, Isa och Anna där. Efter någon halvtimme timme så hade Gåvan däckat och Anna försvunnit.
Sen var det ju bara att försöka komma ikapp. Efter några timmar var det lite småberusat skulle man kunna säga. Minttun värmde, Kaffekasken var god och Ölen var det inteheller någe fel på.

Av någon anledning så fick vi för oss att åka hemmåt mot Björkö och joina Marusmgänget, folket därifrån började ju bli trötta och Ture som vill gå till Älmsta behövde komma hem. Så vi fick tag i Nicke som kom och hämtade oss, körde oss till Älmsta där vi dumpade Ture och betaldade innan han körde oss till Marum.
Där kan man säga att sista pusselbiten togs fram och sattes på plats. Det blev Wiskey och kaffe Sprit och mer öl för hela slanten. Love däckade när han skulle ut och röka Anders och Kenta som bara drack 3,5 or gick hem dom va lugna Jag, Viktor, Matte, Larsson och Hasse tankade i oss och han nog bli ganska fulla för minnet är lite suddigt. Vi fick iaf skjuts halva vägen hem av Larsson när som skulle åka.

Jag gick hem till Viktor och skulle sova. Innan vi somnade framförtvn så bestämde vi oss för att gå ut och göra oss av med lite onödigt innehåll. Så fick man in lite spykrök på schemat den här helgen också.

det var allt för den helgen. Söndagen var bara en plåga där man först var tvungen att åka och hämta Love på morgonen nere i Marus och Sen efter några timmar ner till Tomta och hämta bilen och sen hem och inte lyfta ett finger på resten av dagen.

hade bra guys & girls

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0